2777
2789
عنوان

((دنیای مجازی و همسر)) تجربه داری پاشو بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی خونه باهاش مشکلی ندارم, میتونم کاری کنم دست ب گوشی نشه, مشکلم بیرونه که چجوری ساعتشو پر کنه و جا ...

اگه وقتش روداری خودت وقتی سرکاربیکاره بش پیام بده وسرگرمش کن .دلیلی نداره شوهرتودخترایی دیگه سرگرم کنن بهتره بش بگی گروهشو پاک کنه واگه حوصلش سرمیره خودت هستی ....

نه بابا وقتی ملکه قلب و زندگیش شمایی واسه چی دیگه حساسیت نشون میدی خدا نکنه آدم بخواد دست از پا خطا ...

با همین فکر خودمو اروم میکنم, گاهی تحملم تموم میشه, بهم میریزم

من تقریبا تجربشو دارم اما واسه خودم همسرم اهل مجازی نیست ولی من از ۱۵ ساله تو دنیای مجازیم از همون موقع هم دوست بودم با همسرم.

همسرت راست میگه فقط سرگرمیه و اینکه کسی نست اولا باهات حرف بزنه یا بیکاری.باید چاره ای پیدا کنی که سرش گرم بشه مثلا یه گروه خانوادگی بزارین مدام وقتایی که سر کاره حرف بزنین. 

راستش توی دنیای مجازی کسی نمیتونه همسرتو بگیره ولی فکرش و مغزش و چرا .مخصوصا اگه بخواد درد دل کنه ماشالله همه یه تنه میرن به قاضی و همه خانما باهوش و پرفسور میشن.

کم نیست تو همین نی نی سایت هم که اقایونی میان راهنمایی میخوان همه بر علیه خانوم بلند میشن که راهنمایی کنن.

توصیه من اینه که دورش کنی از گروهش ولی نباید بگی نرو بگی حریص و حساس میشه باید چاره ای پیدا کنی که فقط سرگرم باشه و با کسی حرف بزنه حالا خودت مهارتتو بکار بگیر ببین چطور میتونی این کارو بکنی

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄
اگه وقتش روداری خودت وقتی سرکاربیکاره بش پیام بده وسرگرمش کن .دلیلی نداره شوهرتودخترایی دیگه سرگرم ک ...

خودمم دانشجوام, زیاد نمیتونم سرگرمش کنم, بهش فکر میکتم, ممنونم دوست عزیز

من تقریبا تجربشو دارم اما واسه خودم همسرم اهل مجازی نیست ولی من از ۱۵ ساله تو دنیای مجازیم از همون م ...

ممنونم دوست عزیز,, تلاشمو میکنم, اما برای مهارتش چیز زیادی بلد نیستم, اگر پیشنهادی داشتی ممنون میشم