سلام, خانمها من همسرم یه گپ چند ساله داره, مختلط, خودمم هستم توی همون گپ, اما من دیر ب دیر سر میزنم, در طول روز زیاد نیستم اما گاهی میام و میبینم دخترا دونسته یا ندوسته مخ شوهرمو دارن میزنن, یا عشوه میان و...... خلاصه, من قبلا خیلی حساس بودم سر همین موضوع تبلتشو شکستم, بدجوری دعوامون شد, اما یکسالی ازش میگذره, قسم میخوره ک با کسی در ارتباط نیس, و من ازش مطمئنم, چون سرکار نمیتونه دست از پا خطا کنه و مستقیم میاد خونه و از محبتهاشم هیچی کم نشده, منم سعی کردم چیزی بروز ندم که باز ماجرا بشه, فقط حس حسادت یا شایدم تعلق خاطرمه که خیلی ازارم میده, نمیتونم ببینم توی گپ...... .اعصابم خیلی بهم میریزه, خصوصا وقتی که برای چندساعت افلاین میشه هی توی گپ سراغشو میگیرن,
وقتی میبینه ناراحتم, میگه اگر بخاطر گپه من پاکش میکنم
اما یجورایی تنها سرگرمیشه واسه سرکار, شغلش جوریه که تایم ازاد زیاد داره و نمیخوام از طرفی حساس بشه
موندم چکار کنم؟😭پاک کنه یا نه؟؟😭 میترسم بگم پاک کن, اون تایم بیکاریشو بره با دوستاش بگذرونه(دوستاش بدتر از مجازی ان) و یا بگه تنها سرگرمیمو ازم گرفتی
[[البته بگم ک شبها تو خونه زیاد دست ب گوشی نمیشه, مگر لج کنه و بگه چرا خودت دست میزنی(من بیشتر واسه کار واجب میرم اما لج ک میکنه, قبول نمیکنه دیگه) ]]
خانما اگر کسی تجربه داره,کمک کنه, ممنون😢😞