2777
2789
عنوان

عيب شوهرتون چيه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2140 بازدید | 186 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه کسی بی عیب نباشه که نمیشه.همه عیب دارن.شوهر‌من هزار تا خوبی داره چندتام بدی داره مثلا یه کم بی خیاله و هرچی برداره سرجاش‌‌ نمیزاره.واینکه زود عصبی‌ میشه.ولی خب هیچی تو دلش نیستو اگه سعی کنی ارومش کنی زود بحثو‌تموم میکنه و دعوامونم‌ بشه زود میادو اشتی‌ میکنه.ولی خب‌ خوبیاشم‌ زیاده.اهله کاره و سر به زیره به هیچ کس چشم بد نداره و واقعا چشم و دل پاکه و به خاطر زن و بچه هرکاری میکنه واینکه خیلی دست ودلبازه و اصن خسیس نیست.اینهمه خوبی می ارزه به چندتا اخلاق‌بد کوچیک.....دوستمون راست میگه خوبیاشم ببنید

تا خدا با من است غمی نیس
اینکه کسی بی عیب نباشه که نمیشه.همه عیب دارن.شوهر‌من هزار تا خوبی داره چندتام بدی داره مثلا یه کم بی ...

اون كه بعله خوبياشون از بدي هاشون خيلييييي بيشتر هستش ولي ميخواستم بدونم بين مردها كدوم رفتار و عيب رايج تره 

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
اون كه بعله خوبياشون از بدي هاشون خيلييييي بيشتر هستش ولي ميخواستم بدونم بين مردها كدوم رفتار و عيب ...

به قول بابام همیشه میگفتن آدمیزاد اگه هزار تا خوبی کنه و در کنارش یک بدی

اون یک بدی بیشتر به چشم مردم میاد

قطعا نمیشه مثلا بگیم شوهرم کتکم بزنه، بددهنی کنه، بی فکر باشه و... اشکال نداره چون اهل کاره و مهربونه! 

و از این گذشته بعضی عیبها رو میشه نادیده گرفت مثلا دیر حموم کردن یا مسواک نزدن یا شکم گنده بودنش😁

اما بعضیا رو نمیشه چشم پوشی کرد مثل بیخیالی تنبلی دست بزن بددهنی خیانت و... 

نذار قرص هاتو اون بهت بده ،قبل از خوردن قرص ها با دقت اسمش رو بخون كه همون قرص خودت باشه ،يه چيزي كه ...

یه مدت حواسم جم بود ولی  سخته اینطور زندگی کردن کاش یه رحمی توی  دلش بیفته اینکارارونکنه