2777
2789
عنوان

عيب شوهرتون چيه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2140 بازدید | 186 پست
۱۰ ساله ازدواج کردیم هر کاری می کنم درست نمیشه مسواک برقی هم خریده ولی گشاده    

😐😐بهش بگو اذيت ميشي ازين قضيه و رو رابطتون تأثير ميذاره

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بددهنی ...دست به زن....خیانت اش....بیش از اندازه همرو مخصوصا خانوادش رو خوب میدونه.....سریع بایه فدا ...

واي چقد بد و چقدر اذيت ميشي اينجوري

هرسري ميگه باشه هرچي تو بگي تا تو راضي نباشي كاري ندارم باز يه بچه ميبينه دلش پر ميكشه تازه يه مدت ...

وقتي ميره سمت بچه تــو يه جوري وانمود كن برات بي اهميته و بحث يه چيز ديگه راه بنداز ،از الان واقعا زوده 

وسواس شديد داره ليش از اندازه تميزه خيلي رومخمه اين كارش ده بار دستاشو ميشوره واي به مسواك زدن حساسه ...

مسواك 😂يكي نميزنه يكي روزي چند بار ميزنه 

اگه اخلاق و رفتار و شخصیتشون خوبه، هیییییییچ وقت نذار بی پولی برات عیب محسوب بشه تو رو خدا به حرفم ...

میمیره برام‌ولی خب منم دل دارم از آیندم ناامیدم خودم ب درک نگران بچه هامم توروخدا برام دعا کن 🌹

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
يعني چي اذيتش ميكردن؟

باباش خیلی بد کتکش میزده خیلی بد

همیشه به رفتارش که فکر میکردم میگفتم این بشر نرمال نیست یه مشکل بزرگ و ریشه دار داره

تا اینکه همین چند وقت پیش خالش گفت باباش خیلی اذیتش میکرده از فلک کردن در حضور همه بگیر تا از خونه بیرون کردن 

الهي عزيزم از ته قلبم برات روزاي خوب ميخوام ♥️

الهی فدات شم گلم 

ایشالله دعات به بهترین شکل برا خودتم اجابت شه 🙏💓

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

سلام خانوما من 7سال دارم باسختی  زندگی  میکنم باتمام مشکلات ونداری هاو... شوهرمودوس دارم من چون قندخونم لب  مرز  بوددکترخوردن قند وشیرینیجاتومن کردواسم به همین دلیل من ازشیرین کننده استفاده میکنم امروز متوجه تلخ بودن بعضی  از قرص هاشدم باتوجه به ینکه قبلا همسرم قرص خواب آورمیداده میتونه اینبارهم  کاراون باشه؟