2777
2789

من ۲۶ ماه قبل فریز کردم زخم دهانه ی رحم داشتم عفونت قارچی هم داشتم .الان تقریبا دوهفته گذشته ولی ترشح دارم همچنان دیگ از عفونت خسته شدم ینی هنوز عفونتم خوب نشده؟؟؟ بخار عفونت کلوتریمازول استفاده میکنم .زخمم بخاطر عفونت بوده 

اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم

از كجا تشخيص ميدن كه رحمشون زخمه؟؟

من چندوقت پيش پاپ اسمير دادم

چيزي نگفت

با پاپ ميفهمن زخمو؟؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از كجا تشخيص ميدن كه رحمشون زخمه؟؟ من چندوقت پيش پاپ اسمير دادم چيزي نگفت با پاپ ميفهمن زخمو؟؟

عزیزم دکتر معاینه میکنه میبینه دیگ .اره با پاپ هم میش فهمید

چند هفته بعد فریز ترشح داشتی؟عفونت هم داشتی؟

عفونت نداشتم ترشح انچنانی هم نداشتم تا سه روز ترشحات بود و بعد 9 روز هم پریود شدم

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
پس وقتی داروت تموم شد برو دکتر ببینی خوب شدی یانه

گفته ی ماه بعد بیا.دردم یکی دوتا نیس ک رفتم سونو گف سینه هات فیبروکیستیکه باید ویتامین eبخوری ولی بچه شیر میدم نمیتونم .الان باید بچمم از شیر بگیرم دیگ مغزم نمیکشه بخدا

بدیش اینه که پریود بعدی تاخیر زیاد داری من الان 14 روز عقب انداختم و تخمک راستم درد میگیره بخاطر اینکه داروها هنوز تو تنمه

بدیش اینه که پریود بعدی تاخیر زیاد داری من الان 14 روز عقب انداختم و تخمک راستم درد میگیره بخاطر این ...

بخاطر تخمدان راستت حتما برو دکتر منم درد داشتم رقتم گفت کیست داری

[QUOTE=68163199]گفته ی ماه بعد بیا.دردم یکی دوتا نیس ک رفتم سونو گف سینه هات فیبروکیستیکه باید ویتامین eبخوری وخلی بچ ...[/QU

خانمی یه چی میگم بهم نخندیا من فکر کردم فریز تخمک و جنین رو میگی اما الان فهمیدم فریز زخم میگی😁

از بس ذهنم مشغول فریزی که خودم کردم😂