2777
2789
عنوان

خانمای باتجربه .مامانا.ترخدا کمک کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ببخشیداومدم توی تاپیکم میشه کمکم کنیداگه راهی بلدیدحالم بده هفته۷بارداری ام خونه جاریم بودم بادکولرخیلی شدیدبه کمرم خورده قرمه سبزی داشتن اونم خوردم اومدم خونه شربت معده وقرص معده ک دکترداده باشربت نعناع خوردم اماکمردردشدیددارم معدم دردگرفته میسوزه دردزیرشکم گرفتم چکارکنم

چندبارشیشه میدادی در روز. 

من شیرم خیلی کم بود در حد ۳۰ سی سی میشد هربار 

از صبح تا شب هربار شیر میدادم نیم ساعت از یه سینه نیم ساعت از بعدی باز نیم ساعت از اولی باز دومی بعد دوساعت که فیکس شد شیشه میدادم اولا روزی ۹۰ سی سی بعد از سه ماهگی روزی ۱۵۰ سی سی 

نه پسر من از گرسنگی تمام روز گریه می کرد می لرزید اما سینه نمی گرفت خیلی زحمت کشیدم تا درست شد

چه خوب صبور بودی.تنهایی سخته ازشیشه بگیرم. از گرسنگی اخر مجبورشد گرفت؟ چندروز طول کشید تا کامل به سینه وابسته شد

همه این راهارو رفتم گریه میکنه جیغ میزنه.

سینه رو بیار نزدیک با قطره چکان از گوشه یواشی شیر بریز خیلی سخته می دونم مادرشوهر من یواشکی به بچه شیرخشک می داد با همین کارها دوباره به سینه علاقه مند ش کردم. سشوآر رو بذار روی درجه زیاد که خیلی صدا بده حواسش پرت شه یا جاروبرقی رو روشن کن اینا صداهای شبیه دوران رحم دارند

چه خوب صبور بودی.تنهایی سخته ازشیشه بگیرم. از گرسنگی اخر مجبورشد گرفت؟ چندروز طول کشید تا کامل به سی ...

نه نوشتم برات با گرسنگی بیشتر لج می کنه با سشوآر و راه رفتن موقع شیردهی درستش کردم یه هفته ده روزی درگیر بودم شایدم بیشتر

سینه رو بیار نزدیک با قطره چکان از گوشه یواشی شیر بریز خیلی سخته می دونم مادرشوهر من یواشکی به بچه ش ...

امروز این راه هارو انجام دادم.هربار به اندازه پنج دقیقه میگرفت بعد ول میکرد

حتما قولنج کردی.حوله تقریبا گرم کن.ببند دور شکمت.چندبار تکرارکن.چیزای گرم بخور.چای نبات با زنجبیل.ان ...

میگن گرماخوب نیس ی شال بستم دورکمرم میشه گرمش کنم؟عزیزم ممنونم ک راهنماییم میکنی خدانی نیتوبرات نگهداره

امروز این راه هارو انجام دادم.هربار به اندازه پنج دقیقه میگرفت بعد ول میکرد

خوب یعنی موفقیت داشتی ادامه بده با شیر مادر بچه اسهال استفراغ و بیماری عفونی کمتر میگیره ارزشش رو داره

میگن گرماخوب نیس ی شال بستم دورکمرم میشه گرمش کنم؟عزیزم ممنونم ک راهنماییم میکنی خدانی نیتوبرات نگهد ...

مرسی گلم.

اره گرم کن.ولی نه در حدی که داغ بشه.من توبارداری خیلی بدقولنج کردم.این کارو کردم.شکمتو سفت نبند.با پتو شکمتو گرم نگه دار.نذار باد کولر بهش بخوره