2777
2789
عنوان

یه لحظه میشه بیاین

239 بازدید | 24 پست

من بعدازمحرم وسفرعروسیمه امروزباهمسرم راجب عروسیمون صحبت میکردیم که گفت شاید عیدعروسی بگیریم گفتم چرا که گفت خواهر من قراره پاییزعروسی کنه بعد کلی پول بایدواسش خرج کنیم  که پدرم سختش میشه واسه ماهم عروسی بگیره خیلی از حرفش ناراحت شدم چون همیشه میگفت حتما حتما‌ پاییز میریم سر خونه زندگیمون ولی حالابهونه میاره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکی زودتر عقد کرده اول اون....

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
خب شما خانمی کن جشن نگیر. الکی واسه یه شب قر دادنو بخور بخور انقد بریزو بپاش. والا که هیچ جای دنیا ا ...

آخه اوناهم‌میگن مایدونه پسر داریم بایدعروسی بگیرم 

آخه وضع مالیشون  خوبه بعدم خودشون همش میگفتن پاییز عروسی میگیریم براتون

خوب شاید بهونس اما به دلتون بد راه ندین شاید میخوام عروسی مجلل. بگیرن

آجی  جونم دوستتتتتتتتتتتتتتتت دارم خودت میدونی.....