2777
2789
عنوان

خیلی عصبیم ارامش ندارم چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3594 بازدید | 22 پست
ن بابا در اون حد نیست که نتونم کنترل کنم خودم خیلی اذیت میشم 

خب اذیت میشی ینی حاد شده دیگه مشکلت😐برو روانپزشک

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

آخه مگه چند سالته که بخوای قرص بخوری اگه تونستی گل گاوزبان و سنبله تیم و لیمو عمانی از عطاری بگیر هر ...

به سن و سال نیسکه.به ضعف اعصابه😐

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه مگه چند سالته که بخوای قرص بخوری اگه تونستی گل گاوزبان و سنبله تیم و لیمو عمانی از عطاری بگیر هر ...

عزیزم منم اولش همینطوری فکر میکردم، میگفتم مگه چند سالمه که خودم رو وابسته به قرص اعصاب کنم ولی الان که ضربه خوردم از اعصاب داغونم و به خاطر اعصاب ضعیف و ناراحتیام نابود شدم میبینم که اگر قرص رو خورده بودم اصلا این شرایط برام پیش نمیومد و ضررش کمتر بود...بعضی وقتا لازمه

بعضی چیزا جبره، اختیار نیس..!
بله.ولی بهتره اول پزشک تشخیص بدن. مثلا مامانم همش کلافه بود.همش روی مرز اعصبانیت بود. مدام درحال غ ...

منم علایم مادرتون رو دارم😥 ممنونم از توضیحاتت عزیزم😙

منم علایم مادرتون رو دارم😥 ممنونم از توضیحاتت عزیزم😙

خواهش میکنم.مثلا خوب بود بعد یهو سرچیز بیخود عصبی میشد دوباره خوب میشد.البته بخاطر فوت ناگهانی پدربزرگم بود.

حتما ب پزشک اول مراجعه کنید.پزشک تشخیص میده چی بده.

حتی مادرم میگفت استرس و دلهره دارم.

خداروشکر رفع شد.

امیدوارم پزشک خوبی پیدا کنید

خواهش میکنم.مثلا خوب بود بعد یهو سرچیز بیخود عصبی میشد دوباره خوب میشد.البته بخاطر فوت ناگهانی پدربز ...

بله حتما بازم ممنون از وقتی که برام گزاشتی عزیزم😍