2777
2789
عنوان

خیلی عصبیم ارامش ندارم چ کنم

3592 بازدید | 22 پست

خیلی عصبی میشم سر چیزای کوچیک دوستی بهم گفت که قرص ارامش هست اونو بخورم خوش مصرف کرده عوارض نداره انگار کسی مصرف کرده ؟

هم عصبی میشم هم ناراحت و زود رنج شدم

بهتره بری روانپزشک.سرترالین یه قرص خیلی اثربخشیه.برا افسردگی و اضطراب

یه قرص گیاهی هم هس اسمش نروکسینه.من برا بیخوابیم استفادش میکنم  

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم هرگز این کار رو نکنید اول داروی خودسرانه مصرف نکنید دوم اینکه بدن بعد از یک مدت بهش عادت می‌کند و هی باید دوز شو بالا ببری سعی کن از چیزهایی گیاه ی که خیییلی هم مفیده استفاده کنید

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............
بهتره بری روانپزشک.سرترالین یه قرص خیلی اثربخشیه.برا افسردگی و اضطراب یه قرص گیاهی هم هس اسمش نروکس ...

ن بابا در اون حد نیست که نتونم کنترل کنم خودم خیلی اذیت میشم 

نه عزیزم هرگز این کار رو نکنید اول داروی خودسرانه مصرف نکنید دوم اینکه بدن بعد از یک مدت بهش عادت می ...

اره خودمم خیلی قرص مصرف نمیکنم مگر اینکه  واجب باشه اینم چون اذیت میشم گفتم ببینم بهتر شه شاید 

متخصص داخلی ؟ اینا که اسم قرص اعصابن

اره متخصص داخلی ب مادرم داده بود.

نه دوزش پایینه.اتفاقا مامانم خوب شد.بهشم عادت نکرد‌

خود دکتره گفت ممکنه بهتون بگن بخوری عادت میکنی و... اینا قرص اعصابن و..‌

ولی اینجوری نیس اینا ارام بخشه و ب تنظیم فکرتون کمک میکنه.

مامانم بعد فوت پدربزرگم حالش خیلی بد بود

اره خودمم خیلی قرص مصرف نمیکنم مگر اینکه  واجب باشه اینم چون اذیت میشم گفتم ببینم بهتر شه شاید& ...

آخه مگه چند سالته که بخوای قرص بخوری اگه تونستی گل گاوزبان و سنبله تیم و لیمو عمانی از عطاری بگیر هرشب یه لیوان دم کرده شو بخور اصن معجزه می‌کنه یا عرق بهار نارنج بخر به صورت شربت درست کن هرشب قبل خواب بخور عالیه

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............
جدن؟ چقد خوب

بله.ولی بهتره اول پزشک تشخیص بدن.

مثلا مامانم همش کلافه بود.همش روی مرز اعصبانیت بود.

مدام درحال غصه خوردن بود.

بعد سری اول اسنترا و سرتالین داد ک شبا بخوره چون خواب اور بود اوایلش بعدا بدن عادت میکنه.

سری دوم سرترالین حذف کرد

بجاش کلرودیازپوکساید با یک قرصی ب نام ولبان اگه اشتباه نکنم یا اسم شرکتش شاید بود رو داد.خدارو شکر خوبه الان.

ولی یادمه مصرف قرصها عوارض جانبی داشت.مامانم خیلی بی اشتها شده بود.بهش گفتیم بعد ویتامین ب یک کنارش تجویز کرد.موثربود