2777
2789

سلام میشه کمک کنید ک چی بپزم ٢٥ نفر مهمون دادم و کاملا رسمی میخوام برگزار کنم یه وعده غذای اصلی و در کنارش پیش غذا و سالاد و دسر فقط نمیدونم چی درست کنم.راهنمایی میکنید لطفا

شروع رژیم٥آذر ٩٧.وزن اولیه ٨٢  قد١٧٠  وزن هدف٦٧  

برامن عالی برگزارمیشه چون۱۰نفربه بالارواصلاخونه مهمونی نمیگیرم😂😂😂

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زرشک پلو با مرغ من عاشقشم همه ام میخورن 

کم ریسک ترین غذاس

پیش غذا میتونی سالاد سزار درست کنی یا سالاد ماکارونی یا سوپ 

یا بادمجون شکم پر

دسر ام ژله بستنی

تیرامیسو

یا کیک

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

زرشک پلو با مرغ من عاشقشم همه ام میخورن  کم ریسک ترین غذاس پیش غذا میتونی سالاد سزار درست کنی ...

سالاد سزار چجوریه

شروع رژیم٥آذر ٩٧.وزن اولیه ٨٢  قد١٧٠  وزن هدف٦٧  

زرشک پلو با مرغ بهتر از خورشت به نظزم، یه مرغ سرخ شده خوش رنگ لعاب ،پیش غذا سوپ یا سالاد ماکارونی با ی دسر ساده مث چیز کیک

‍ 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

#چیز کیک انار 

بسکوییت پتی بر ………..۱۰۰ گرم

کره …………………….. ۵۰ گرم

پنیر خامه ای …………… ۲۰۰ گرم

خامه …………………… ۲۰۰ گرم

ژله انار………………… یک بسته معادل ۳۰ گرم پودر ژله

پودر ژلاتین …………… ۱ قاشق سوپ خوری

دانه انار ………………. ۱ پیمانه

طرز تهیه:

برای این چیز کیک به شما دوستان عزیز پیشنهاد می کنم یک قالب کمر دار یا پیستونی به قطر ۲۵سانتی متر تهیه کنید.

ابتدا کف قالب را با روغن مایع چرب می کنیم. پودر ژلاتین را با پودر ژله انار مخلوط کرده و پودر حاصل را در ۲ لیوان آب جوش حل کرده و به آن زمان می دهیم تا خنک شود سپس بسکوییت را حسابی خرد می کنیم و با کره که از قبل آن را روی حرارت ملایم آب کرده ایم مخلوط می کنیم و در قالب مورد نظر ریخته و به طور یکدست پخش می کنیم و آن را می کوبیم تا هیچ جایی از آن هوا نداشته باشد. قالب را در یخچال قرار می دهیم و در این فاصله پنیرخامه ای و خامه را با هم مخلوط کرده تا مایع یکدستی حاصل شود، حالا وقت آن رسیده که یک و نیم لیوان از مایع ژله خنک شده را خیلی آرام به پنیر و خامه اضافه کرده و روی بسکوییت های درون قالب ریخته و برای یک ساعت در یخچال قرار دهیم. مرحله آخر چیزکیک، دانه انار را روی قسمت پنیری ریخته و نصف لیوان مایع ژله ای را که نگه داشته ایم روی انار ها ریخته و دوباره قالب را برای مدت ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا چیز کیک آماده سرو شود.

🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

اشپز خونه گل ياس

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

کنار زرشک پلو با مرغ فقط سالاد کاهو میچسبه و بس

و کنارش سکپ جو

ژله رو هم میخوای متنوع باشه ژله رولی درست کن

یا یه لایه پودینگ یه لایه ژله دسر خوشمزه ای میشه

کیک یخچالی که با لایه های پودینگ و بیسکویت هست هم عالیه از روز قبل هم درست کنی بهترم میشه طعمش

سالاد سزار چجوریه

کاهو پیچ

سینه مرغ گریل شده 

نون تست که تست شده و یکم بهش روغن سیر زده شده 

پودر پنیر پارمزان

برای سسشم من مایونز رو با روغن زیتون یکم قاطی میکنم

یه حبه سیر تازه توش رنده میکنم با یکم آبلیمو 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834