2777
2789
عنوان

میترسم شوهرم بره با یکی دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصف طلاقها بخاطر همین روابط زناشویی هست

بخاطر رابطه ازپشت ؟ مرد میتونه از راه اصولی و درستش تمتع جنسی کنه و بیجامیکنه بخاطر لذت خودش سلامت زنو به خطر بندازه 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
وا اگه قرار باشه واسه همچین چیزی بره با یکی دیگه که خوش بحال زندگیت😕 بعدم من شوهرم چن بار از پشت خ ...

اگه اسمش بیاره فقط بادمجون🙄 انگشت چیه

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1

عزیزم برو ضررهای این نوع رابطه رو از نت دربیار و واسش بخون ...بگو راضی ای من این نوع بیماری ها رو بگیرم 

صددرصد منصرف میشه از خواستش ولی ممکنه زمانبر باشه ! با قهر و بی محلی کردن چیزی درست نمیشه ! فقط نسبت بهم سردتر میشین 

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!

چقد شما میترسی! همش میگی از خیانت از طلاق

بخاطر پشت این اتفاقا بیفته اصن این زندگی ارزش داره؟ 

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)