2777
2789

قصد دارم تا سه ماه آینده که میخوام باردارار شم یکم لاغر کنم کسی اینجا از دمنوشهای نیوشا نتیجه گرفته آخه من هم اراده کم خوردن رو ندارم هم حال و حوصله ورزش کردن رو...

نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو🌹اللهم عجل لولیک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم استفاده کردم فرق نکردم توگروهاشون بودم اوناک عضون وراضی ان همش فیلمه توهمه گروهای نیوشااوناهستن ومیگن فلان دمنوشوخوردیم وعکس دیگران میفرستن یاعکس دمنوشای دیگرانوهمشون دروغن 

شده در اوج،جوانی باهمین ظاهر شادتا گلو پیرِ،کسی باشی و قسمت نشود؟!
مرتب استفاده میکردید؟پکتون چند وقته بود؟

اره مرتب خوردم . ۴۰ روزه. حتی یک سانتم کاهش سایز نداشتم. دختر عمه و مامانمم بامن گرفتن و اونام هییچ

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد
تو گروه های تلگرامشون عضو بودم بعضی ها خیلی راضی بودن و تعریف میکردن حالا چقدر واقعیت باشه نمیدونم

دروغه

خواهر شوهرام و مادر شوهرم استفاده مردن چاقتر شدن

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

اصن توو اخبار و توو برنامه طبیب گفتن ک لاغر نمیکنه فقط یییییک‌کمممم متابولیسمو میبره بالا ک دارچین و فلفلم میبرن بالا ارزونم هستن. 

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد
منم استفاده کردم فرق نکردم توگروهاشون بودم اوناک عضون وراضی ان همش فیلمه توهمه گروهای نیوشااوناهستن ...

واقعا؟چقدر بد؟کلی هم گرونه آدم زورش میاد بخره و نتیجه نگیره

ببین عزیزم اگر این دمنوشا طبیعی باشن که مطمئن باشن تاثیر خیلی کمی دارند در واقع کمک کننده هستن 

اگر نه شیمیایی باشن که هزااار و یک عوارض دارن

خوشبینانه هم اگر به موضوع نگاه کنیم و اینارو گیاهی فرض کنیم در کنارش شما حتما باید غذاتو کم کنی و تحرک داشته باشی

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
دروغه خواهر شوهرام و مادر شوهرم استفاده مردن چاقتر شدن

بنده خدا ها پس چه خوب شد سفارش ندادم من همینجوری در حال انفجارم دیگه ظرفیت چاق تر شدنم تکمیله😅

معلومه که کسی با دمنوش لاغر نمیشه حتی نیاز به فکر کردن هم نداره

نه خوب امکان کم شدن اشتها و چربی سوزی هست آخه من شنیدم بعضی ها با دارچین و.... هم لاغر میکنن البته ۱۰۰%کم خوردن هم در کنارش نیازه

واقعا؟چقدر بد؟کلی هم گرونه آدم زورش میاد بخره و نتیجه نگیره

اره منم کلی هزینه کردم نتیجه ندیدم اونوادم بده ب یک دکتریک برنامه غذایی خوب بگیره بهتره تاتوجیب اینابره

شده در اوج،جوانی باهمین ظاهر شادتا گلو پیرِ،کسی باشی و قسمت نشود؟!