2777
2789
عنوان

کساییذکه عروس هلندی دارن بیان😍

1878 بازدید | 18 پست

سلام من امروز یه جوجه عروس ۱۵روزه گرفتم،غذا دادن بهش خیلی سخته،همش ویق ویق میکنه😂 وقتیم سرنگو میبرم که بهش غذا بدم دهنشو میبنده،یا غذارو تو دهنش نگه میداره نمیده پایین کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه

زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یه جفت داریم خودشون غذا میخورن  اونقدر کوچیک نبودن وقتی خریدیمشون

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
من خیلی دوست دارم ولی شوهرم با هرگونه موجود زنده توی خونه مخالفه میگه گناه دارن . ولی مگه الان فصل ...

هر وقت جفت گیری کنن،جوجه میدن دیگه!!😂

ما یه جفت داریم خودشون غذا میخورن    اونقدر کوچیک نبودن وقتی خریدیمشون

این ۱۵روزشه همش از صبح تا حالا امونمو بریده بس جیغ میزنه،هرچی میگم مامان جون عزیزم ساکت شو غذاتو قورت بده توی دهنت نگه ندار ولی حالیش نمیشه😂😂

خخخ تو گوگل سرچ کنی با کلیپ و همه چی کامل میاره 

من ی جفت دارم با چهارتا جوجه حدودا یک ماهه ک خودشون بشون غذا میدن 

ولی سرلاک دادن ب جوجه ها اینجوریه ک ی شنگ نازک‌۱۰ طانتی میزنی سر سرنگ ، دهنشو ک باز کرد شلنگو تا چناردونش میبری پایین البته اروم ک زخمیش نکنه بعدم کم کم وارد دهنش میکنی‌

غذا دادنش هم حدودا ۲ ساعت ی بار لازم دارن جز شبا ک خوابن