2777
2789
عنوان

بعد از اولین جلسه لیزر چی میشه؟

98427 بازدید | 37 پست

من سه روز پیش لیزر بی.کینی کردم. پوستم سفیده. گرید ۱. موهای بی.کینی هم ضخیم و سیاه... فکر میکردم باید نتیجه خوبی بده. رفتم لیزر الکس. تو یه مرکز معتبر...

هیچ نوع سوختگی الان ندارم. قرمزی و درد و هیچی ندارم. ولی موهای زائد سر زده 🤔🤔 فکر میکردم صاف صاف بشه... یعنی برای همه همین طوره یا مال من نتیجه نداده که موها سر زد؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با يه جلسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ صبر كن بايد تا ٨ جلسه شايدم بيشتر صبر داشته باشي البته واسه من بار دوم و سوم ك ...

میدونم باید دوره را کامل برم

اما قبلا از هر کس پرسیدم میگفتن جلسه اول صاف صاف شد

چون اونا با درجه خیلی پایین لیزر کردن و با درجه پایین تاثیرش ب شدت کمه 

اونجایی ک میری خیلی نامردن از عمد اینکارو میکنن تو همش بری پیششون و پول بیشتری بدی باید بری ی جایی ک منصف باشه

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 
چون اونا با درجه خیلی پایین لیزر کردن و با درجه پایین تاثیرش ب شدت کمه  اونجایی ک میری خیلی نا ...

خیر سرم رفتم گرون ترین مرکز و مشهورترین دکتر تو این زمینه... دکتر عادله آذربایجانی تو اصفهان مشهوره. خیلی سرش شلوغه... ۱۲۰ هم دادم برای بی.کینی

من  زدم دفعه اول تا  یه هفته درنیومد با درجه یک زدم

بعدش که دراومد کم دراومد؟ از من قسمت بالای بی.کینی درنیومده. اما روی لابیاها دراومده یه کم. زبر شده یعنی

خیر سرم رفتم گرون ترین مرکز و مشهورترین دکتر تو این زمینه... دکتر عادله آذربایجانی تو اصفهان مشهوره. ...

خب دگ باید پول دربیارن دگ خودت اوضاع جامعه رو میبینی ک 

دقیقا برای همین نه دردی حس کردی نه چیزی وگرنه من خودم زدم واقعا یکم سوزش داشت 

مطمئن باش اونا نامردن

بعدش که دراومد کم دراومد؟ از من قسمت بالای بی.کینی درنیومده. اما روی لابیاها دراومده یه کم. زبر شده ...

اره کم دراومد و خیلی نازک شده بود

😢😢🤔🤔🤔🤔 یعنی میگی دفعه بعد برم جای دیگه؟

دقیقا برو جای دگ واقعا بی انصاف شدن 

جای خوب برو ولی منصف

و تحقیق هم بکن ببین کسی ک رفته چند روزه دراومده