2777
2789
عنوان

گريه كردم، راهنماييم كنيد

117 بازدید | 15 پست

بچه ها سلام پسرم از ديروز از شير گرغتم همش مياد خودش رو ميچسبونه بهم و بهونه سينه ميگيره

تا اينكه الان بدون سينه خوردن خوابيد يهو خوابش برد اون عادت يه مك زدن داشت اونم نه پستونك

اعصابم ريخت بهم دلم براش سوخت

واسه خشك شدن شير دكتر بهم قرص بروموكريپتين داد از صبح حالت تهوع و سر درد و استفراغ دارم 

خانوماي با تجربه اگه كسي ميدونه راهنماييم كنه

در ضمن درد سينه هم دارم دكتر مسكن داده

لطفا گوسفند نباشيم😑

یکدفعه ای شیرو ازش گرفتی یا ذره ذره؟

بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید  رک بودن و بیشعور بودن  خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش شیر  که نمیشه ندی بجاش  از شیری دیگه  توی لیوان بده بهش. وزنش  میافته.   اون هنوز  بایدشیر بخوره  حالا شیرخودتو نمیدی  شیر دیگه رو بده با لیوان.ناراحتش شدم  .طفلی عزیزم.

طي دو روز گرفتم روز اول يه سينه و روز بعد دومي

شير پاستوريزه ميخوره ولي بشدت عادت به مك زدن داشت تا جايي كه ديشب خودش ميزد نميخوابيد گذاشتيمش لاي پتو چرخونديمش بعد بالا اورد خدا مرگم بده

لطفا گوسفند نباشيم😑
تا سه سالگی  شیرشو قطع نکن   روزانه بهش بده.  

شير خودم رو؟

من دانشجوام مهر بايد دو روزي برم دانشگا و دور بمونم شب ازش واسه اين ميخوام بگيرمش

لطفا گوسفند نباشيم😑

عزیزم من یک ماه و نیم دخترمو برای از شیر گرفتن آماده کردم. یعنی وعده های شیر خوردنشو کمتر میکردم تا اینکه هفته پیش شیر شبشم کلا قطع کردم. اینطوری هم خودش آمادگی داشت هم من درد سینه و اینا نداشتم دارویی هم مصرف نکردم.

من تنها یک درد و رنج را می شناسم و آن درد تبدیل نشدن به چیزی است که تواناییش را داریم ...
نه عزیزم  شیری جایگزین به شیر خودتو میگم .کلا شیر رو ازش نگیر. وزنش سقوط میکنه.

اون كه از يكسال به بالا عادت داره شير پاستوريزه بخوره

ديروز رفتم داروخونه خانمه گفت ميتوني شيراي تقويتي اينا براش بگيري حالا نميدونم همين شير پاستوريزه كفايت ميكنه يا اونارو هم بخرم بدم

اصلا نميدونم شايد بهش نسازه

لطفا گوسفند نباشيم😑
عزیزم من یک ماه و نیم دخترمو برای از شیر گرفتن آماده کردم. یعنی وعده های شیر خوردنشو کمتر میکردم تا ...

من روزا بهش كم شايد يك وعده شير ميدادم به جز وقتايي كه ميخواست بخوابه در طول روز ديگه شيرم نميدادم

شبم كه كلا عادت به شير خودم داشت 

الان واسه اين ترك عادتش خودم دارم رواني ميشم ابجي

لطفا گوسفند نباشيم😑

همین شیر پاستوریزه میخوره خوبه  .اگر وزنش خوبه همینو میتونی بدی.  اون شیرا هم از باتوجه بوزنش  از دکترش  کمک بگیر  .چون ویتامینهای  کمیابو دارن  وگاهی لازمه براشون.‌

همین شیر پاستوریزه میخوره خوبه  .اگر وزنش خوبه همینو میتونی بدی.  اون شیرا هم از باتوجه بو ...

ممنون عزيزم

واسه سينه خودم دردش و خشك شدن شيرم چيزي نميدوني؟

لطفا گوسفند نباشيم😑

تخلیه و ماساژ اب گرم که شیر نمونه توی سینه ات.  و اون دارو هم اگر اذیتت زیاد نمیکنه  ادامه بده  .‌ هردارویی بدون  علایم نیست .  تا یه حدیش که اذیت کننده نباشه  ضرری نداره. 

من روزا بهش كم شايد يك وعده شير ميدادم به جز وقتايي كه ميخواست بخوابه در طول روز ديگه شيرم نميدادم ...

میفهمم عزیزم. برای از شیر گرفتن بیشتر از بچه، مادر باید آمادگی روحیشو داشته باشه. منم وقتی این چند روزه بدون شیر میخوابه همش به صورتش نگاه میکنم و دلم برای شیر دادنش و نگاهای خوشحال اون لحظاتش تنگ میشه اما پروسه ایه که باید طی بشه. اینم یک بخش از زندگیه. هردو مستقل تر از قبل میشین. امیدوارم بتونی این روزارو به خوبی مدیزیت کنی و مادر قدرتمندی باشی.

من تنها یک درد و رنج را می شناسم و آن درد تبدیل نشدن به چیزی است که تواناییش را داریم ...