2777
2789
عنوان

Pco سندروم تخمدان پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 51 پست
ها اره انجام دادم لوله ها باز بودن پارسال انجام دادم

تا اونجایی ک من اطلاع دارم اگه تخمدان و رحم تغییر شکل نداده باشن در صورت تخمک گذاری شانستون خیلی بالاس

❤❤❤خدایا ممنونم واسه همه چی ❤❤❤
تا اونجایی ک من اطلاع دارم اگه تخمدان و رحم تغییر شکل نداده باشن در صورت تخمک گذاری شانستون خیلی بال ...

عزیزم علایمی ام داره این تغییر شکل و سایز؟ یا فقط تو سونو مشخص میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان من واسه بارداری اولم این مشکل رو نداشتم بعد سه سال متوجه شدم دچار تنبلی تخمدان شدم بعد کلی دارو ودرمان قطع امید کردم همینجوری بدون جلوگیری گذاشتم تا هفت ماه نشد ماه هشتم  از روز اول پریود تا روز ۱۴ روزی دوتا قرص متفکرین سر خود خوردم که دیدم شکر خدا بار دارم الان دوهفته مونده به زایمانم کلا بهش فکر نکنید استرس بیشترین عامل ناباروری هستش 

ان شاءالله که همگی به زودی مامان بشین 😍😘

سلام دوستان من واسه بارداری اولم این مشکل رو نداشتم بعد سه سال متوجه شدم دچار تنبلی تخمدان شدم بعد ک ...

ایشاللا نی نی شمام صحیح و سالم بیاد بغلت

سلام به همگی من هم Pco هستم، ولی امسال دخترم میره مدرسه، کلی دارو استفاده کردم وکلی دکتر رفتم بعد از  دوسال دقیقا زمانی که درگیر جابجایی خونه بودم و اصلا به بارداری فکر نکردم باردار شدم ، واقعا استرس نداشتن مهمه . انشالله هر کسی که دوست داره خدا بهش یک نی نی سالم و خوشگل بده و هر کسی هم دارع خدا براش حفظ کنه

سلام به همگی من هم Pco هستم، ولی امسال دخترم میره مدرسه، کلی دارو استفاده کردم وکلی دکتر رفتم بعد از ...

واااای چه عاااااالی من خیلی فکرم درگیر بود ممنون ک خیالمو راحت کردین😘😘😘

سلام دوستان.منم pcoبودم وحدود یک سال ونیم دکتر رفتم و دارو وامپول مصرف کردم ولی فایده نداشت تا اینکه یه دکتر بهم معرفی کردن واینبار رفتم اونجا وبعد از دوماه یهو حامله شدم الان هم سیزده هفته حامله هستم.تو اوج ناامیدی یهو واقعا شد,هیچوقت امیدتون رو از دست ندید.pcoیه خورده واسه حاملگی زمان میبره 

سلام دوستان.منم pcoبودم وحدود یک سال ونیم دکتر رفتم و دارو وامپول مصرف کردم ولی فایده نداشت تا اینکه ...

اهل کدوم شهرین؟دکتر چه داروهایی داد بهتون؟

سلام؛فك نكنم كسي ب اندازه ي من اوضاعش وخيم باشه من بدون دارو پريود نميشم شش ساله ازدواج كردم و هنو ...

چرا نرفتی دکتر پس؟حالا با بچه دار شدن کاری ندارم خودت نمیخوای بدونی مشکل از چیه؟

سلام منم مشکل تنبلی تخمدان داشتم ولی الحمدالله الان دو تا نی نی دارم یکی 19 ماهه و یکی هم 8 ماهه باردارم.... به نظر من تنها راه غلبه به این مشکل تحرک زیاد و ورزش و تغذیه سالمه... من بدون هیچ دارویی با انجام این کار باردار شدم.. و صد البته نداشتن استرس.. دو سال تمام قرص و دارو خوردم فایده نداشت.. 

سلام منم مشکل تنبلی تخمدان داشتم ولی الحمدالله الان دو تا نی نی دارم یکی 19 ماهه و یکی هم 8 ماهه بار ...

خدا حفظشون کنه

بله حق ب شماس تحرک و استرس نداشتن فک کنم داروی خیلی از بیماری هاس

سلام. منم یه بار رفتم سونو واژینال دکتر گفت تنبلی داری ولی نمیدونم در چه حد درست بود. البته بعد از اون چهار پنج ماه اقدام کردم یه دوره هم کلومیفن خوردم و همون ماه باردار شدم البته بعد از تشکیل شدن قلبش تو هفته دوم سقط شد. اما پریودام نامظمن سری قبل یک ماه پریود بودم حالا دو ماهه نمیشم اصلا موندم چه کنم. 

لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*