2777
2789
عنوان

من خیلی بد دلم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر بزرگ

اوه اوه اوه
امید که دندناش مصنوعی نباشه
مادر بزرگ منم لاغر شده دندوناش براش بزرگ شده همه اش دستش تو دهنشه
عوووووق
با همون دستا غذا می پزه میوه میاره چای میاره
من تو خونه اش آبم نمی خورم

وای اصلا درک نمیکنه نمیتونم هیچی هم بگم دارم میمیرم 

حالا مادر بزرگ عیبی ندارد .با این فکر که تو رستورانا به مراتب وضع بدتره دلتو آروم کن.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
دقیقا مثل . دست به کنترل تی وی بزنم با اون دست نمی‌رم آشپزخونه مثلا سالاد درست کنم . جاریم میگه تو ...

دیگه نباید اینقد پاستوریزه باشی که😲😲😲😲😲😲

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس
دیگه نباید اینقد پاستوریزه باشی که😲😲😲😲😲😲

اتفاقا کنترل تی وی ، سینک آشپزخونه و یه چند جای دیگه رو میکروب شناسا ثابت کردن که از کاسه توالت میکروبش بیشترو آلوده تره .

منم واحد میکروب شناسی داشتم .😄

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اتفاقا کنترل تی وی ، سینک آشپزخونه و یه چند جای دیگه رو میکروب شناسا ثابت کردن که از کاسه توالت میکر ...

ول کن بابا باید بدنمون عادت کنه با این میکروبا😐

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس
ول کن بابا باید بدنمون عادت کنه با این میکروبا😐

باشه .شما راحت باش خخخ