2777
2789
ماسک صورت نمیخوام چون خودم توش استاد شدم  ولی برا موهاخیلی به یه ماسکه نرم کننده احتیاج دارم&n ...

سس مایونز+روغن زیتون+تخم مرغ+عسل+روغن نارگیل+روغن بادام تلخ

چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@

اول برای اینکه جوشهای سرسیاه نرم بشن صورت رو.بخار میدیم  یک قابلمه آب می جوشونیم حوله رو روی سر می ندازیم خم شده 15 دقیقه میمونیم سفیده تخم مرغ و آب لیمو را مخلوط کرده به جوشهای سرسیاه میزنیم روش دستمال میزاریم 20 دقیقه به همین شکل بمونه بعد میشوریم 

این ماسک رو هفته ای 2 بار استفاده کن 🍃 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سس مایونز+روغن زیتون+تخم مرغ+عسل+روغن نارگیل+روغن بادام تلخ

مرسی برای 

پوسته پوسته شدن سر راهی داری من سرمو که زیاد بشورم پوسته میشه 

روغن زیتون و زرده تخم مرغم میزنم ولی فایده نداره 

بگید برای آکنه و جای جوش و منافذ چی خوبه     دوست دارم پوستم صاف صاف بشه پوستمم چربه چی ...

‍ سفيد شدن پوست از طريق ماسك سیب زمینی و گلاب 😍

تاثيرات
▪️رفع جوش های صورت
▪از بين بردن پف چشم
▪نرمی و صافی
▪️از بين بردن لکه های تیره پوست
▪چاق شدن صورت

🔺 طرز تهیه ماسک سیب زمینی و گلاب
▪سیب زمینی را رنده ریز کنید. گلاب را به آن اضافه کنید در حدی که حالت خمیری پیدا کند و خیلی شل نشود.

▪اگر پوست چرب دارید چند قطره آبلیمو اضافه کنید و اگر پوست خشک دارید مقداری عسل به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
صورت خود را تمیز کنید و ماسک را به مدت 20 دقیقه روی پوست خود قرار دهید و در آخر با آب سرد بشویید.🍃 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌
‍‌‌‌‌‌‌

مرسی برای  پوسته پوسته شدن سر راهی داری من سرمو که زیاد بشورم پوسته میشه  روغن زیتون و ز ...

سرتو با سرکه بشور.ماساژ بده

بذار بمونه دو سه ساعت

بعد برو‌حمام بشورش

تکرار کن نتیجه میگیری

من اینقد ماسک امتحان کردم و درست میکنم واسه هم صورتم هم موهام عالین همشون مهم اینه چه ماسکی بخوای& ...

واس جوش چی خوبه؟طوریم نباشه اولش کلی جوش بریزه بیرون

خدایاشکرت بابت همه چیزایی که بهم دادی.                            
من یه ماسک خونگی میخوام برا رشد سریع موهام

روغن زیتون رو یه کم گرم کن+عسل+اب لیمو ترش+چند قطره رزماری+آب پیاز

بزن به فرق سرت...ماساژ بده

ریشه ی موهات باید تحریک بشه‌ عزیزم

بعد بذار بمونه 

بعدش برو حمام

باز یه کم ماساژ بده بعد با شامپو بشور

چندسالته جوشات کجاست پوستت چجوریه

22 همه جای صورتم.پوستم یا چربه یا معمولی نمیدونم کدوم.ی سری از جوشامم ازین مدلیاس که زیرپوستن و گنده و دردناک ی سریاشم ن همین جوش قرمزا 

خدایاشکرت بابت همه چیزایی که بهم دادی.