اول برای اینکه جوشهای سرسیاه نرم بشن صورت رو.بخار میدیم یک قابلمه آب می جوشونیم حوله رو روی سر می ندازیم خم شده 15 دقیقه میمونیم سفیده تخم مرغ و آب لیمو را مخلوط کرده به جوشهای سرسیاه میزنیم روش دستمال میزاریم 20 دقیقه به همین شکل بمونه بعد میشوریم
این ماسک رو هفته ای 2 بار استفاده کن 🍃
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بگید برای آکنه و جای جوش و منافذ چی خوبه دوست دارم پوستم صاف صاف بشه پوستمم چربه چی ...
سفيد شدن پوست از طريق ماسك سیب زمینی و گلاب 😍
تاثيرات ▪️رفع جوش های صورت ▪از بين بردن پف چشم ▪نرمی و صافی ▪️از بين بردن لکه های تیره پوست ▪چاق شدن صورت
🔺 طرز تهیه ماسک سیب زمینی و گلاب ▪سیب زمینی را رنده ریز کنید. گلاب را به آن اضافه کنید در حدی که حالت خمیری پیدا کند و خیلی شل نشود.
▪اگر پوست چرب دارید چند قطره آبلیمو اضافه کنید و اگر پوست خشک دارید مقداری عسل به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. صورت خود را تمیز کنید و ماسک را به مدت 20 دقیقه روی پوست خود قرار دهید و در آخر با آب سرد بشویید.🍃