2777
2789
عنوان

نهار چی درست کردین ؟؟؟

1373 بازدید | 126 پست

سلام دوستان 😍😍😍 نهار چی درست کردید ؟ من قصد درست کردن ماکارونی رو دارم ... خیلی بده شوهرم نهار میاد 😢😢😢

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امضات😂😂

والا 😅😅😅🤣🤣🤣😂😂😂 حقیقته 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

من دیشب ماکارونی درست کردم واسه نهار شوهرمم گذاشتم خودمم سرکارم

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!

بدون روغن چه کارکنم برابچم عدسی گذاشتم سیب زمینی وپیازهم نداریم😯😯😯

آهای خواهرشوهر... من ازت متنفرنیستم ولی اگه تواتیش بگیری وقرارباشه بمیری ومن اب تودستم باشه ترجیح میدم باپسرم اب بازی کنیم....همین 😏😏😏

هیچی خخخخ باقی مونده پیتزای دیشب رو به عنوان صبحونه خوردم، شوهر امروز ناهار خونه نیست ، منم اومدم خونه مادربزرگم بهش سر بزنم ، جاتون خالی دارم چای میخورم

چشم های او ضریح مقدسند، منزلگاه ابدی بوسه

دلمه😉

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم