2777
2789
عنوان

پس چرا خدا من رو نمیبینه؟؟؟😭😭😭

270 بازدید | 26 پست

دیگه خسته شدم، هر روز با مامانم دعوا دارم، هیچ وقت من رو درک نکرد، از کوچیکترین رفتارم ایراد میگیره، دیگه کشش ندارم، خدایا چرا من نمی میرم؟؟؟؟😢😢😢😢😢

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بیست و نه، میدونم از بس زیادی موندم خسته شدم از دستش....

اهان فک کردم شاید ۱۸ ساله اینا باشی گفتم این موقع ها عادیه  مامانا گیر بدن....چرا خسته اخه هیچ پدر و مادری بدی بچشونو نمیخوان

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
آره واسه من که هیچ راهی ندارم چاره ست....

نخیر اینطور نیست

میتونی ازدواج کنی و خیلی خوشبخت باشی

البته من متوجه نشدم مادرتون دقیقا چه رفتاری داره با شما

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

عزیزم به نظرم باید یه جور دیگه نگاه کنی دیدتو تغییر بدی فکر کن مادرت بیماره واین رفتارهابرا بیماریشه خوب شما نسبت به یه آدم مریض چه حسی دارید وچه رفتاری؟احترامشو داشته باش وآرامش خودت وحفظ کن،دنبال علایق و خواسته هات باش ،یک کلام جور دیگه ای به زندگی نگاه کن نازنینم

خدا نکنه خانومی ....هر چیزی یه حکمتی داره ...سعی کن مثبت فکر کنی میدونی چند نفر هستن مادر ندارن حاضر بودن همیشه با مادر‌شون دعوا میکردن ولی مادرشون زنده بود

ماییم ونوای بینوایی بسم الله اگر حریف مایی

عزیزم به نظرم باید یه جور دیگه نگاه کنی دیدتو تغییر بدی فکر کن مادرت بیماره واین رفتارهابرا بیماریشه خوب شما نسبت به یه آدم مریض چه حسی دارید وچه رفتاری؟احترامشو داشته باش وآرامش خودت وحفظ کن،دنبال علایق و خواسته هات باش ،یک کلام جور دیگه ای به زندگی نگاه کن نازنینم خدا همیشه حواسش به ما هست