یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام دوستان. پسر منم پانزده ماهه. همین مشکل رو هم داشتم توی گروهی که با دوستان دوره دانشگاه داریم از پرسیدم. یه دوستی داریم سه تا بچه داره ماشالا. که دوتاش دو قلو هستن. اون جواب کامل و جامعی بهم داد. به نظرم مفید بود و من امتحان کردم تا حدی زیادی برای وزن گیری بچه م خوب بود... پست بعدی میدارم چون کمی طولانی هست ولی خیلیییی مفیده.
سلام عزیزم حال شما خواهری❤😘🌷حقیقتش که باید از شش ماهگی به بعد که طبق دستور بهداشت آهن و مولتی رو بدی چه ایرانی باشه یا خارجی.... از شش ماهگی به بعدم باتوجه به روند رو به رشد بچه اگه بهداشت بگه وزنش کمه یا ببرش دکتر اونموقع میتونی با تجویز پزشک از این معجونا بهش بدی😂😂اما این داروها هم مرحله ای هستش من خودم به بچه هام هر سه ماه یکبار میدادم. وقتی یک دوره دارو تموم میشد تا یک و نیم الی دوماه دیگه بهش نمیدادم طبق دستور پزشک که تاکید میکرد دوره درمان کامل شد نری یکی دیگه بگیری بزار بچه خودشو بازسازی کنه.... خلاصه مرتب میگفت غذاها رو با کره گیاهی یا حیوانی بهشون بده... سوپ های قلمه و ماهیچه ... آب کله پاچه... مرتب میوه بخورن... آب هویج و بستنی که خودت درست کنی نه بیرون که مشخص نیست چطوری میشورن... شیرموز... کته های متنوع باز با کره ها مخلوط کنی و کنارش دورچین های سیب خلالی و یا حبوبات پخته و سالادی که بچت دوست داره.... اگه میوه دوست نداره میکس شده بهش بده یا کمپوتی.. یا رنده شده.... تخم مرغ اب پزو سیب زمینی آب پز با کره.... کوکوهای متنوع کوچولو دورچینش گوجه و باز سیب زمینی خلالی و سس مخصوص کودکان.... ماکارونی های شکل دار یا شکلی که بچه دوست داره..... سالادهای شکلی ماکارونی یا همون پاستاهای امروزی خانگی.... خرما یا حلوایی که قابل خوردن توسط بچه باشه و خودت مقویش کن اول با کره حیوانی درستش کن و توش گردوآسیاب شده یا هر تقویتی گداشتی بسته به ذائقه پسر نازت همه چی رو اسیاب شده بزار توحلوا یا خرما.... من به بچه هام مرتب توغذاشون کره ها میزاشتم... سیب پخته بیشتر و سرخ شده ای که زیاد روغن نخواد استفاده بشه.. حلوا و خرمایی که از قبل خیس شده و پوستشو میگرفتم و بعد تویخچال میزاشتم.... کاچی یا شیربرنج و حلوا زیاد بهشون میدادم نه هرروز اما هفته ای یکبار مرتب..... ماکارونی هم همینطور با سالاداشون.... کبابی که از قبل تو مواد خیسونده شده و نرم شده با گوجه کبابی و برنج کته ای و بودارهم همینطور.... سوپ هم که فرمودی خیلی دوست داره خداروشکر که میتونی هر بار یه خوراکی های مقوی تو سوپش بزاری یا قارچ یا حبوبات یا گندم جوپرک و هویج و کدو که فوق العاده ست و..... لاغری و چاقی اصلا مهم نیست اصل سلامتی کودک نمودار رشدیشه طبق نطر پزشک.... اما با روحیه غذاخوردن بچه خیلی مهمه حتی اگه کم بخوره..... اما اصل تغذیه کودک اینه که همه جی در حد اعتدال بهش بدی و عادت کنه برنامه غذایی متنوعی داشته باشه و این یعنی رشد باکیفیت😅میگو بجای پفک و چیپس بهش بده هرچندگرونه اما بهش بده... ماهی رو هفته ای دوبار بهش بده ببین چطوری بیشتر دوست داره یا قلیه ای با برنج یا سرخ شده یا کبابی.....هفته ای یکبار کباب بهش بده بچه ها کوبیده دوست دارن بیشتر خودت کوبیده درست کن راحت راحت با گوشت بره که فوق العاده و کمی چربی و پیاز رنده شده و کمی نمک و دوست داشتی یکی توش تخم مرغ ببنداز..... راستی من به بچه هام مرتب عسل و شیر و سرشیر گاو و کره و مربا هم میدادم سعی کن مربا با قند کم بدی اگه آماده میخری اگه خودت درست کنی شکر توش کم بریز که دلشو نزنه...... شله زرد هم توش شکر کم بریز و بهش بده..... هر انسانی چه کودک و چه بزرگ باید یه سری داروها رو مصرف کنه... من الان که سی و چهارسالمه مرتب ویتامین ای و دی و اهن استفاده میکنم در کنار رژیم غذایی که توش مواد طبیعیه.... مثلا زیاد از مواد رب دار استفاده نمیکنم جز ماکارونی و ... سعی میکنم ربم گوجه باشه.... سیر و موسیر و ادویه جات مرتب توغذاها میزارم... خورشت های مختلف درست میکنم بدون رب گوجه... یا خورش آلو یا سبزی یا قلیه یا هویج یا سیب یا کدو و گوجه.یا خورش مرغ با رب انار که بهش میگن ✍🏻✍🏻😅