سلام من به زودی منتقل میشم به یکی ازین مناطق میخواستم بدونم کدوم قسمت و منطقه برای زندگی بهتره و اجاره خونه هم ب نسبت کمتر باشه .ممنون میشم کمک کنید چون هیچ شناختی ازین مناطق و و محله هاش ندارم.
ایـن روزا تو ایـن اوضـاع بـد کشور اگه جهیزیه میخرین حواستون باشه عـکساشو اینـجا نذارین پز ندین شـاید یکی یتـیمه.یا شاید دستشون به دهنشون نمـیرسه. دل نسـوزونید خــدا می بینه نگـید به ما چه اوضاع خرابه لااقال خودمون بهم رحم کنیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با این پولت برو نیرو هوایی خونه گیرت میاد عالیه اونجا
هوای افسریه تمیزتر از نیروهواییه
نیرو هوایی تو زمستون نمیشه نفس کشید
ایـن روزا تو ایـن اوضـاع بـد کشور اگه جهیزیه میخرین حواستون باشه عـکساشو اینـجا نذارین پز ندین شـاید یکی یتـیمه.یا شاید دستشون به دهنشون نمـیرسه. دل نسـوزونید خــدا می بینه نگـید به ما چه اوضاع خرابه لااقال خودمون بهم رحم کنیم
اصلاااا چون هواش تصفیه میشه فقط شلوغه ولی اصلا بوی دود نمیده
ولی نیروهوایی بوی سرب خفه میکنه مخصوصا زمستون