2777
2789
عنوان

منطقه 14،15،16

| مشاهده متن کامل بحث + 6474 بازدید | 87 پست
اگه تا 70.80رهن باشه خوبه 

افسریه میتونی ۷.۸ سال ساخت حدودا رهن کنی

ولی بلوار باید اجاره بدی

ایـن روزا تو ایـن اوضـاع بـد کشور اگه جهیزیه میخرین حواستون باشه عـکساشو اینـجا نذارین پز ندین شـاید یکی یتـیمه.یا   شاید دستشون به دهنشون نمـیرسه. دل نسـوزونید خــدا می بینه نگـید به ما چه اوضاع خرابه لااقال خودمون بهم رحم کنیم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این پولت برو نیرو هوایی خونه گیرت میاد عالیه اونجا

هوای افسریه تمیزتر از نیروهواییه 

نیرو هوایی تو زمستون نمیشه نفس کشید 

ایـن روزا تو ایـن اوضـاع بـد کشور اگه جهیزیه میخرین حواستون باشه عـکساشو اینـجا نذارین پز ندین شـاید یکی یتـیمه.یا   شاید دستشون به دهنشون نمـیرسه. دل نسـوزونید خــدا می بینه نگـید به ما چه اوضاع خرابه لااقال خودمون بهم رحم کنیم  

استارتر تو افسریه نظامیا زیادن

اینم بگم اکثرا سنتی هستن

واییب نه افسریه خیلی شلوغو هواش الوده تره

اصلاااا چون هواش تصفیه میشه فقط شلوغه ولی اصلا بوی دود نمیده

ولی نیروهوایی بوی سرب خفه میکنه مخصوصا زمستون