سلام من به زودی منتقل میشم به یکی ازین مناطق میخواستم بدونم کدوم قسمت و منطقه برای زندگی بهتره و اجاره خونه هم ب نسبت کمتر باشه .ممنون میشم کمک کنید چون هیچ شناختی ازین مناطق و و محله هاش ندارم.
ایـن روزا تو ایـن اوضـاع بـد کشور اگه جهیزیه میخرین حواستون باشه عـکساشو اینـجا نذارین پز ندین شـاید یکی یتـیمه.یا شاید دستشون به دهنشون نمـیرسه. دل نسـوزونید خــدا می بینه نگـید به ما چه اوضاع خرابه لااقال خودمون بهم رحم کنیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ایـن روزا تو ایـن اوضـاع بـد کشور اگه جهیزیه میخرین حواستون باشه عـکساشو اینـجا نذارین پز ندین شـاید یکی یتـیمه.یا شاید دستشون به دهنشون نمـیرسه. دل نسـوزونید خــدا می بینه نگـید به ما چه اوضاع خرابه لااقال خودمون بهم رحم کنیم
ن عزیزم ناراحت نشو اخه من اول صحبتام گفتم میخوام انتقالی بگیرم ب این مناطق .فک کردم بگم ...
اکثر معلمای مدارس این محدوده ها با تجربه هستن و من تا الان معلم جوون ندیدم زیر۳۰سال
شما استخدام رسمی هستی؟
بله رسمی هستم با6سال سابقه تو شرایط انتقالی تهران نوشتن مناطق 14تا19نیرو میخواد
دبستان یا دبیرستان؟
مدارس،منطقه۱۶ حتما پذیرش،میکنن
۱۷تا۲۹رو نمیدونم نرفتم تا حالا
ولی بازم میگم ۱۴.۱۵ی مقدار سختع بیشترم اشناهای خودشون تو اموزش پرورشن و اکثر معلمامون۱۵.۲۰سالو سابقع داشتن میومدن