2777
2789
عنوان

منطقه 14،15،16

| مشاهده متن کامل بحث + 6471 بازدید | 87 پست
بچه ندارم .خودم میرن مدرسه 

مدرسه میری متاهلی؟ خب نمیشه ک باید بری بزرگسالان

ایـن روزا تو ایـن اوضـاع بـد کشور اگه جهیزیه میخرین حواستون باشه عـکساشو اینـجا نذارین پز ندین شـاید یکی یتـیمه.یا   شاید دستشون به دهنشون نمـیرسه. دل نسـوزونید خــدا می بینه نگـید به ما چه اوضاع خرابه لااقال خودمون بهم رحم کنیم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالته کلاسچندمی؟ 

ایـن روزا تو ایـن اوضـاع بـد کشور اگه جهیزیه میخرین حواستون باشه عـکساشو اینـجا نذارین پز ندین شـاید یکی یتـیمه.یا   شاید دستشون به دهنشون نمـیرسه. دل نسـوزونید خــدا می بینه نگـید به ما چه اوضاع خرابه لااقال خودمون بهم رحم کنیم  
ههههه.ن من 24سالمه.معلمم

سرکار گذاشتیاا  بای

ن عزیزم ناراحت نشو  اخه  من اول صحبتام گفتم میخوام انتقالی بگیرم ب این مناطق .فک کردم بگم ...

اکثر معلمای مدارس این محدوده ها با تجربه هستن و من تا الان معلم جوون ندیدم زیر۳۰سال

شما استخدام رسمی هستی؟

اکثر معلمای مدارس این محدوده ها با تجربه هستن و من تا الان معلم جوون ندیدم زیر۳۰سال شما استخدام رسم ...

بله رسمی هستم با6سال سابقه 

تو شرایط انتقالی تهران نوشتن مناطق 14تا19نیرو میخواد 

بله رسمی هستم با6سال سابقه  تو شرایط انتقالی تهران نوشتن مناطق 14تا19نیرو میخواد

دبستان یا دبیرستان؟

مدارس،منطقه۱۶ حتما پذیرش،میکنن

۱۷تا۲۹رو نمیدونم نرفتم تا حالا

ولی بازم میگم ۱۴.۱۵ی مقدار سختع بیشترم اشناهای خودشون تو اموزش پرورشن و اکثر معلمامون۱۵.۲۰سالو سابقع داشتن میومدن 

دبستان یا دبیرستان؟ مدارس،منطقه۱۶ حتما پذیرش،میکنن ۱۷تا۲۹رو نمیدونم نرفتم تا حالا ولی بازم میگم ۱ ...

دبستان.پس با این حساب باید منتظر شم اول مدرسه م مشخص شه بعد خونه بگیرم