2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اونو گفته تا حالا کتکتم زده؟

نه بابا اونو به خاطر این گفت که من پسر عمو هام و پسر دایی هام هم میومدن خواستگاری ولی خب میدونی از همون شب اخلاقش عوض شده بعد ما هم که رسم نداریم تا قبل عقد بیان خونمون اصلا همو هم شاید هفته ای یه بار ببینیم عقد هم بعد محرم صفر قرار شد باشه نمیدونم ولی خیلی یخ شده سرد سرد

نه بابا اونو به خاطر این گفت که من پسر عمو هام و پسر دایی هام هم میومدن خواستگاری ولی خب میدونی از ه ...

الان با هنر زنانگیت سردیشو کم کن مردا اگ درگیری فکری داشته باشن سرد میشن .یه خورده زبون بریز دوست دارم دوست دارم ببند بهش بگو چرا سرد شدی و اینا تا وا بده

الان با هنر زنانگیت سردیشو کم کن مردا اگ درگیری فکری داشته باشن سرد میشن .یه خورده زبون بریز دوست دا ...

خیلی کفتم امشب میگه نه فک میکنی چی داری میگی من فقط فکرم دفترمو جمع کنم برم تو گاراژ بابام اینا تو نمیفهمی من فکر دارم همش همینا رو میگه

بعدم میگه تو کار دیگه ای ندارز جز چرت گفتن 

صبور باش عزیزم و خودتو بچه نشون نده این روزا تموم میشه میری خونه خودت و این همه دوری تموم میشه فقط توام زندگی کن کتاب بخون کلاس برو که این همه به وجود همسرت وابسته نباشی و وقتی مشغوله توام سرت گرم باشه 

نه بابا اونو به خاطر این گفت که من پسر عمو هام و پسر دایی هام هم میومدن خواستگاری ولی خب میدونی از ه ...

بعضی از مردا دلزده میشن از گلایه شنیدن یکم آزاد بزار بهش فرصت بذه بهش بگو حق با توئه یکم بهانه گیر بودم اما الان درکت میکنم تا کاراتو انجام بدی و عقد کنیم و از این به بعد توام یکم صبورتر باش بهرحال اونم دغدغه داره

گفت من شده باشه تو رو هر روز بزنم هم تو زن منی نمیذارم کسی بهت نگاه هم کنه 

بزنم نمیزارم کسی بهت نگاه کنه؟؟؟؟؟؟؟مطمئنی مشکل روانی ندارن؟

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗