2777
2789

من رفتم کلینیک زیبایی ده حلسه دستگاهدادونیس هر جلسه پنحاه تعییز سایز 65نبودم الان نزدیکای 75هستم سر سینم کاملا مشخص شده اونموقع همش داخل بود.همزمان با این دستگاه روعن خراطین .دستگاه ادونیس مثه بادکش هست منتها به یه دستگاه برقی وصله با مکش و بادکردن و لرزه باعث افزایش جریان خون و بزرگ شدن سینه میشه.ل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفتم کلینیک زیبایی ده حلسه دستگاهدادونیس هر جلسه پنحاه تعییز سایز 65نبودم الان نزدیکای 75هستم سر ...

ممنون...برنميگرده؟ و مضر نيستش؟ توى تهران بود؟ ميشه ادرسشو بديد بهم؟

ممنون...برنميگرده؟ و مضر نيستش؟ توى تهران بود؟ ميشه ادرسشو بديد بهم؟

نه شیراز بودم البته مطمینا تهرانم داره .من خودم هر سه ماه یه بار دارم میرم که جلو برگشتش بگیره.صرر نه اخه کاری نمکنه فقط لرزش ایجاد میکنه خخخ مثل ماساژ با قدرت شدت بیشتر.و جلسه ای هست یعنی اگر انجام دادب رو بدنت جکاب نداد ادامه نمدی

نه شیراز بودم البته مطمینا تهرانم داره .من خودم هر سه ماه یه بار دارم میرم که جلو برگشتش بگیره.صرر ن ...

مرسى عزيزم خيلى ممنون..يه سوال ديگه دارم روغن خراطين اصلو از كجا گير اورديد ؟مارك خاصيه؟

اره من واسم یه معصل بود خیلی این قصیه حیلتی نیست ولی ادم هر عیبی داشته باشه واسش ناراحت کننده هست.

دقيقا واسه منم معضل مخصوصا نامزد دارم حس بدى به آدم دست ميده

مرسى عزيزم خيلى ممنون..يه سوال ديگه دارم روغن خراطين اصلو از كجا گير اورديد ؟مارك خاصيه؟

نه خود کلینیک داد.مارک نداشت  چون شرکتی نبود .ی انگار اصل بود چون خیلی بوی بدی میده روعنای اصل بوی بد میدن 

[QUOTE=68068451]دقيقا اره دیگه هر کس یه دعدعه داره بهررحال واسه رفعش باید تلاش کرد چون همش فکرت درگی ...

مرسى كه برام وقت گذاشتى عزيزم...حالا برم بگردم يه كيلينيك خوب پيدا كنم تو تهران😁♥️

مرسى كه برام وقت گذاشتى عزيزم...حالا برم بگردم يه كيلينيك خوب پيدا كنم تو تهران😁♥️

فدات من شیراز ونوس رفتم نمدونم ونوس تهران هم خوب باشه یا نه بهر حال دستگاهشون یکیه.😉