2777
2789
عنوان

زردي نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 36 پست
فقط گروه خونی تاثیر داره تو زردی به هیچ وجه خورد و خوراک مادر در بارداری تاثیر نداره،تو بیمارستان به ...

من و همسرم جفتمون o+  بازم احتمال زردی بچه هست؟؟؟

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
میشه بگی چجوری یعنی حتما بچه زردی میگیره

نه حتما نه ولی احتمالش زیاده.

بچه اولم نگرفت ولی دومی گرفت.

البته همه بچه ها زردی دارن چون هنوز کبدشون نمیتونه بیلی روبین خون رو خوب دفع کنه. اما شدت و ضعف داره.

من تمام راهها رو رفته بودم که بچه دوم زردی نگیره و مقالات زیادی خوندم. اما به طبیعت بچه خیلی بستگی داره. 

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه اوه😰 نگران شدم

نگران نباش،میزان شیر هم خیلی مهمه،متاسفاته من شیرم کم بود،و دکتر احمقش نمیذاشت شیر خشک بدم،دوستم دقیقا شرایطش مثل من بود منتها ما بین شیر خودش با قاشق به بچه ش شیر خشک میداد،زردی اون روز پنجم نه بود و همینجوری با قاشق بهش شیر خشک میداد بدون دستگاه و ترنجبین و اینجور چیزا ازبین رفت زردیش

اگه بچتون a بشه ،بله احتمالش هست

یعنی امکان داده a بشه؟؟ اخه دکترم گفت o  میشه ولی منفی و مثبتش معلوم نی

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
والا در این مورد نمیدونم،من و شوعرم a  بودیم،دخترم oشد

خب شما ao بودید. ما oo هستیم. بچه دوستم دیدم زردی برام شده فوبیا