2777
2789
عنوان

نه به #احتکار

555 بازدید | 42 پست

خدایا مثل اصحاب کهف شدیم فردا بیدار میشیم اجناس چندین برابر شده 

امروز واقعا بخاطر وضعیت گریه کردم ...خدایا خودت بهمون کمک کن که این اوضاع درست بشه

دوستان کدوم یک از شما به اندازه خرج یکسال دارید خرید میکنید و انبار میکنید؟

اصلا موافقید با اینکار

کیا واقعا نمیرن خرید؟؟!

بنظرتون مقصر خودمون نیستیم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هووووف

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

بله مردم هم مقصر هستن

من خیییلی کم خرید میکنم

وضعیت بدی شده

یادمان نرود...انسان بودن،پاک بودن،مسیول بودن و در اندیشه سرنوشت دیگران بودن،وظیفه نیست! بلکه باید جزء صفت آدمی باشد.

ما که تو خرج ماهانه لنگیم چه برسه خرید سالیانه....تازه تو اخبار امروز نشون داد1.5 میلیون قطعه پوشک احتکار شده رو پیدا کر ن

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم

دقیقا ما خودمون مقصریم هرچی گرون میشه واسش حرص میزنیم پراید ۷تومنی رو مسخره میکردیم ونمیخریدیم حالا که ۴۰تومن شده سرودست میشکونیم 

من شنیدم تو کشوری فکرکنم آلمان شیر یه مقدارگرون میشه مردمش فقط یک روز نخریدن دوباره برگشت به قیمت قبل.

البته خدا انشالله از باعث و بانی این اوضاع نگذره دلهره و نگرانی داغونمون کرده

آخه چیو احتکارکنیم پوشک واسه بچه داداشم که تازه دنیا اومد یا انسولین واسه مامانم که دیابتیه🙁خدا خودش به دادمون برسه

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار
بله مردم هم مقصر هستن من خیییلی کم خرید میکنم وضعیت بدی شده

اگه همه دیدگاه شما رو داشتن الان این وصع نبود ... 

ما خودمون قبلا سالیانه و شش ماهه خرید میکردیم

اما الان میگم فقط از هر چیزی یه دونه بخریم تموم شد بریم سراغ بعدی ...نمیشه؟!

خودمم میترسم فردا بیام بگم غلط کردم پسرمو مجبور بشم کهنه ببندن

ما که تو خرج ماهانه لنگیم چه برسه خرید سالیانه....تازه تو اخبار امروز نشون داد1.5 میلیون قطعه پوشک ا ...

وحشتناکه ..نزدیک خونه ما نمایندگی پوشک هست ،ملت صف کشیده بودن پکهای ۱۲ تایی میخریدن  

فروشنده هم هی میگفت بیشتر نمیخوای فردا بیای گرونتر میشه ها

واقعا نتونستم جلو اشکامو بگیرم از طمع ایشون و حرص زدن مردم

دقیقا ما خودمون مقصریم هرچی گرون میشه واسش حرص میزنیم پراید ۷تومنی رو مسخره میکردیم ونمیخریدیم حالا ...

ما به فلسطین کمک میکنیم هااااا

تمام هستی ام فرزندم امیر  الهی فداش بشم ‌.....‌             مادرم دیگر  ......