2777
2789

سلام. 

شاید مشکل من در برابر بقیه مشکلات چیزی نباشه. اما این قسمتی از مهم ترین اتفاق زندگیم هست.2/5 سال تو يه رابطه ام. خجالت می کشم بگم هنوز نمی دونم طرف واقعا دوسم داره یا نه،و خودم عاشقانه دوسش دارم. خسته ام از اینکه حتی اگه بخوام تموم هم کنم اينقد دوسش دارم که نمی تونم.تو سنی هستم که دیر شده ازدواجم،و اونم پيشقدم نميشه واسه رسمی تر شدن رابطه... به پسر ديگه ای هم نمی تونم فکر کنم، مشکلاتم زیاده... 

تو رو به هر چی اعتقاد دارين و قبول دارين برام دعا کنید این وضعیت درست بشه،دعا کنید جدی بشه، دعا کنید عشقمو از دست ندم... دعا کنید به آرزوم برسم.

یارب نظر تو بر نگردد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم ک خدا حال دلتو خوب کنه ب حق عظمت و مهربونیش. 

اللهم صل علی محمد و ال محمد

وعجل فرجهم

میتونم بپرسم چن سالته؟

واسه زندگیم یه صلوات میفرستین عشقا؟

✋✋✋  عزیزجان، چشم من دعا میکنم که خدا خوشحالت کنه. 

امااااااا....... کاشکی این موضوع با دعا حل میشد ... که نمیشه.... چرا؟؟؟ چون شما باید انرژی و تمرکزت رو بذاری روی رابطه . چطوری؟؟؟  یک جلسه ی جدی بذار با ایشون و قاطع و روشن و واضح حرفت رو بزن . بگو که این حق منه که بدونم  کجایِ این رابطه هستم و برنامه ی شما برای آینده جیه؟؟ آیا فکر میکنی که بتونیم یک آینده و زندگی مشترک داشته باشیم؟؟؟ اگر بله که ((( دقیییییقا )))) رسم و رسوم رو از چه تاریخی قراره انجام بدیم که خانواده ها با هم آشنا بشن و ...

اگر هم جواب خیر هست و شما به نوبه ی خودت برنامه ای برای ازدواج و زندگی مشترک نداری،،، علی رغم احساسم و علا قه ی بینمون،  نمیتونم بیشتر از این ادامه بدم  و این تصمیم قاطعانه ی منه هر چند که آسون نیست.

بعدشم گوش کن ببین چی جواب میده . و تحت هییییییییییچ شرایطی خواهشا حرفهایی مثل حالا بمن فرصت بده فکر کنم و فعلا زمان میخوام و.... رو قبول نکن.

چون ایشون دوسال وقت داشته که شب و روز فکراشو بکنه و کارهاشو راست و ریس کنه. و درخواست مهلت بیشتر فقط وقت خریدن و تلف کردن عمر شماست و قطعا فقط میخواد باشما وقت بگذرونه.

این کار عزیز جان با دعا حل نمییشه. مثل یک زن قوی، قاطع و متفکر برو جلو و تکلیف خودت رو روشن کن.

والسلام