2777
2789
عنوان

عقد خواهرمه فامیلای نزدیکمون قهرن

236 بازدید | 28 پست

با مادربزرگم و خاله هام و داییم دعوامون شد تقریبا یه ماه پیش اینا  بعد خواهرم مهر عقدشه فامیلامون قهرن حالا بنظرتون دعوتشون کنیم یا نه؟؟؟

حالا به فرض مثال دعوتشون نکردیم اگه خانواده ی شوهر آبجیم پرسیدن فامیلاتون کجاس چی بگیم ؟؟ ک آبرومون نره

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

دعوتشون کنین نیومدن میگید شهر دیگه ان نتونستن اما ب داماد راستش و بگید ک ارتباط ندارین یاهاشون

با مادربزرگم و داییم تو یه کوچه هستیم فقط چند تا خونه فاصله داریم می‌ترسیم بفهمن 

آره به داماد گفتیم دعوا کردیم 

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این قطع ارتباط باهمه اصلا وجه خوبی نداره براتون. 

یه واسطه جور کنید و رفع کنید. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خانواده پدرت بیان

اره خانواده ی پدرم ک ماشالله خیلی شیک و رمانتیک میخوان بیان 

پس دعوت کنین اومدن هیچ نیومدنم شما احترامشون و داشتین

اره راست میگی اگه نیومدن ما هم تو جشن های اونا نمیریم 

این قطع ارتباط باهمه اصلا وجه خوبی نداره براتون. یه واسطه جور کنید و رفع کنید.

بد جور دعوا کردیم کتک کاری اینا داشتیم حتی 

به کسی ربطی نداره دعواتون بگین زیاد رابطه ای نداریم با کسی

اره راست میگی

به داماد گفتیم ولی ب خانوادش نه

تو عقد محضری همه ی فامیل ها که نمیانبگید چون فضا کوچیک بود یه عده شونو دعوت کردیم فقط

عقد محظزی منظورم نبود 

این جشن تالار منظورم بود

بد جور دعوا کردیم کتک کاری اینا داشتیم حتی

🤕🤕🤕😶‍🌫️😶‍🌫️😐😐😐😐

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401