2777
2789
عنوان

وام دو تومنی روی سند ازدواج؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادش بخیر این پولو پارسال یه سکه تمام میدادن،تازه اضافه هم میومد

قبلا هم گرونی بود،الان واقعا زجره  

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
پس که اینطور چنین چیزی وجود نداشته😏 من برم به داداشم بگم قضیه چیه؟ هیچکسی چنین چیزیو خبر نداره عج ...

تو وام ازدواج عقد کرده ها موندن با شرایط اقتصادی بعد بیان به کسیایی که ازدواج کردن چن سال دوباره وام بدن این حرفو به یه بچه ۷ سالم بزنی میخنده 

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
عکس پروفایل خودتی؟

اره خودمم عزیزم

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
تو وام ازدواج عقد کرده ها موندن با شرایط اقتصادی بعد بیان به کسیایی که ازدواج کردن چن سال دوباره وام ...

والا منم خندیدم الان ازشون پرسیدم گفتن نفری دومیلیونه وام میدن ینی چهارتومن میشه. 

پس که اینطور چنین چیزی وجود نداشته😏 من برم به داداشم بگم قضیه چیه؟ هیچکسی چنین چیزیو خبر نداره عج ...

وااااااای آخه به شماها چه واسه چی میخاد؟ سند ازدواجشه والا بنده خدا دیده گیرین اینطوری خواسته ازتون بگیره سند ازدواج دست مادر عروس میمونه نه مادرشما

وااااااای آخه به شماها چه واسه چی میخاد؟ سند ازدواجشه والا بنده خدا دیده گیرین اینطوری خواسته ازتون ...

وااااا چرامیزنی حالا😂😂😂

میخواستم ببینم چنین وامی اصلا وجود داره یا نه 

درضمن خودش سند رو گفته بود پیش مامانم باشه حالا هم خواسته بگیره مامانمم حرفی نداره بهش داده 

فقط واسه من چنین وامی سوال بود.

منم تعجب کردم وقتی عروسمون گفت  سند ازدواجرو اومد گرفت و گفت برا وام میخوام

برا چیز دیگ میخواسته لابد 

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد.