2777
2789
عنوان

چادر😊😊

713 بازدید | 41 پست

بچه هاسلام 

من چادری نیستم ولی واسه یه وقتایی مثلا ایام دهه محرم که میرم هیئت یا مثلا جای زیارتی میرم سرم میکنم چادر 

حالا میخوام یه چادر جدید بخرم 

به نظرتون چه مدلی بگیرم که راحت باشه 

مدل قبلی که داشتم کامل آستینِ جدا داشت من خوشم نمیومد ازش 

میخوام یه جوری باشه که بتونم راحت جمع و جورش کنم و اینکه چه جنسی خوبه؟

که خاک نگیره و چروک نشه 

و مسئله مهم اینکه چه قیمتِ الان چادر؟

حدودی هم بدونید خوبه 

و اگه اصفهان هستید جای خوبی برا خرید سراغ دارید غیر از شعبه های عفاف وحجاب؟؟؟

هووووف 

چقدر سوال پرسیدم😂

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...

مادرشوهرم براخرید عروسیم چادر جنس شدیدا مرغوب خریده 

شوهرم برگرده میدم خیاط ساده بدوزه ختما سرم کنم البته ختم ادمای پیر انشالله همیشه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو سبزه میدون وچادر مدل حسنا قاجاری بخر خیلیییی راحته وبه کمر بسته میشه منم دو سه تا شو دارم

جنس کرپ بخر که نخکش هم نشه

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
من خودم عبا لبنانی دارم جنس جرجس... اگه اهل عبایی بنظرم این راحت‌تر از چادر جلو بازه

عبایی کدوما میشه؟

تونت بزنم عبایی میاره؟

من قجری دارم خیلی خیلی راحته و اینکه استین دار نیست من کلا از تمامی چادرهای استین دار بدم میاد🙈🙈🙈

جنس هم ک کریستال خوبه و چادر رو اگر با نرم کننده فقط ابکشی کنی مطمئن باش اصلا پرز ب خودش نمیگیره 

قیمت هم من پارسال چادرم رو خریدم 110 الان همون شده 260 تومن😩😩😩تازگی پرسیدم چون دوست داشتم یکی دیگه بخرم واسه زاپاس تو خونه داشته باشم

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤
منم فقط برا دهه محرم وجاهای زیارتی می زنم  دانشجویی گرفتم براق هست سه سال پیش 100 تومن  ...

نمیزنی سرت میکنی

اونی که میزنن چادرمسافرتیه 😉

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
برو سبزه میدون وچادر مدل حسنا قاجاری بخر خیلیییی راحته وبه کمر بسته میشه منم دو سه تا شو دارم جنس ک ...

سبزه میدونم شنیدم تنوعشم خیلی بالاس

کرپ چروک نمیشه؟