2777
2789

سلام, هجدهم تولد ۲سالگی دخترمه, میخوام ۲ یا ۳ نوع فینگرفود درست کنم, ولی میخوام ساده باشه که زود درست کنم بذارم یخچال چون دخترم خیلی شیطونه تو دست و پامه

لطفا کم خرج هم باشه مثلا سس فلان مکزیکی و این چیزا نداشته باشه, پنیرش هم نهایت پیتزا باشه چون زیاد دارم تو فریزر 

ساده و سریع و کم خرج... با تچکر 😊😉

تمام دنیا یه طرف دختر یکی یدونه م هم یه طرف 💗👼💗

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

هرنون تست رو ب اندازه چهار قسمت تقسیم کن سوسیس ها رو کوچیک سرخ کن بزار روش خیارشور یا گوجه کوچولو بزار روش ی خلال دندون بزار روشون 

ای کاش میشد مرد بدون انکه مادر بفهمد........ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نون باگت رو بازکن خمیرش رو در بیار با وردنه نون رو پهن کن کالاس بزار توش پنیر گودا بزار روش نون رو رول کن بزار تو سلفون بزار تو یخچال نونا رو کوچیک کوچیک ببر

کوکو سبزیه?  میخوام یه چیز باشه که بتونم سرد سرو کنم و از قبل آماده کنم و از همون اول بذارم رو ...

آره کوکو سبزی تو نون باگت. سردشم خوشمزست

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

کیک مرغ درست کن

هرنون تست رو ب اندازه چهار قسمت تقسیم کن سوسیس ها رو کوچیک سرخ کن بزار روش خیارشور یا گوجه کوچولو بز ...

این خوبه پنیر پیتزا هم بزنم خوشمزه میشه ولی میخوام تو آشپزخونه نباشم واسه همین میخوام یه چیز سرد سرو کنم

تمام دنیا یه طرف دختر یکی یدونه م هم یه طرف 💗👼💗
این خوبه پنیر پیتزا هم بزنم خوشمزه میشه ولی میخوام تو آشپزخونه نباشم واسه همین میخوام یه چیز سرد سرو ...

ن دیگه پنیر نداره این عشقم.عکس ندارم از این وگرنه میزاشتم