2777
2789
عنوان

تو پاتختی خواهرم چی بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2473 بازدید | 98 پست

بستگی داره دیگ 

من خاهذ ندارم 

اما به زنداداشم یه النگو دادم که برج یک دو سال قبل دونه هفتصد خریدم 

البته برا عروسیش پنج تا دادم یکی هم پا تختی شد شیش تا 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
وا زشته..کمه...عروسیشع ها

خب تو عروسی ک پول میدن ...تو پاتختی ام هدیه وسایل اشپزخونه ای چیزی میدن دیگه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه عروسی خواهر گلتون سکه که الان خیلی گرونه ولی سکه وپول مناسبه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
میگه تو عروسیم😐

تو شهر شما پایتختی شب عروسی برگزار میشه؟؟؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
دکوری چی مثلا؟درک نمیکنم ساری🙏

😁😁مامان من بهم سبزی خورد کن داد ....نمیدونم یه تیکه از وسایل اشپزخونه ببین چی کم داره اونو بخر

خخخخ اخه تازه ۳روزه اومدم خیلی خسته بودم تا رفتم خرید و...اصلا یادم نبود. الان یکی از کنارم رد شد با ...

باز خوبه شماها ميبرين مهموناتونم تو فكرن:)

خواهرته ديگه يك رب سكه بده بيشتر بدردش ميخوره ظرف اينا سليقه ايه مگه اينكه سرويسي خريده باشه و مطمعن باشي دوستش داره و تو هم بري يك تيكه اش و بخري 

مثلا من يك سرويسي و خوشم اومده بود البته الان كه نميدونم ولي به قيمت دو سال پيش هرتيكه اش ٥٠٠ بود خودم چندتا گرفنم ولي همشو نتونستم بگيرم 

مامانم ميدونه دوست دارم موقع مناسبتا و تولدم چند تيكه اشو بهم هديه ميده