2777
2789

خوشگله مبارکه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چنین اشتباهی قابل گذشت نیست،متاسفم😁

معلومه داری خالی میبندی😁😁😁

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
عزیزم فدا سرت😊مبارک دوتاتون باشه انشاالله😍😍 ما هم از سربیکاری شوخی میکنیم یکم😆😆

فدات گلم ن واقعا سوتی خنده دا ی بود ولی حیف نمیشه درستش کرد ایشااله همیشه بخندی عزیزم

آرامش .. تمام آنچیزیست که بدنبالش هستیم.. پس باهم مهربان باشیم..💞
فدات گلم ن واقعا سوتی خنده دا ی بود ولی حیف نمیشه درستش کرد ایشااله همیشه بخندی عزیزم

😘😘

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
مگه حلقه و ساعت نداشتین://؟؟

حلقه رو به نشونه عشق گزاشتم تو عکس و نماد ولی ساعتامون ست نبود دوست داشتم ست باشن 

مبارک باشه بپای هم پیر شید .منم دقیقا یه ماه دیگه انشالله چهارمین سالگرد ازدواجمونه

انشااله  صد سال کنار هم خوش و شاد,زندگی کتید

وای خدا😲😲😲 من و همسرم قبل عید تو مایه های این ولی مشکیش با همین مارک خریدیم 400.چقد گرون شده لام ...

اره خیلی گرون شده البته از این گرون تو و ارزونترم همین مارک داشت ولی ما بودجمون به همین رسید