2777
2789
عنوان

چاقی

8462 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها کسی اطلاعی از پودر چاقی رویال داره نظرتون چیه در موردش من تو دوران شیردهیم خییلی لاغر شدم میخواستم از این پودر استفاده کنم اگه کسی میدونه کمکم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا پودر گلکسی فت کسی میدونه چطوره

وای نخور ب هیچ وجه توروقران

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
پودرجینسینگ همسرمو۷کیلو چاق کرد

چاقی یکنواخت میده؟

قیمتش چند بود؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

منم از ی تاپیکه دیگه گفتن این پودرو پیامم دادم ک سفارش بدم گفت ضرری نداره ولی ی کم شک دارم

نخور من سفارش دادم  اصل بود خوردم بدبخت شدم   معدا درد گرفتم  روده هام که دیگ افتظااااح ....بعدشم وزنم برگشت اصلن نخور خیلی مزخرفه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
گلکسی فت یا رویال

رویال

بچه ها پودر چاقی نخورین..بخدا انقد عوارض داره ک نگو..تازه ی سریا چاق میشن ی سریا نه..اوناییم ک چاق میشن طبیعی چاق نمیشن پف میکنن..من ی پودری گرفتم معلوم نبود چیه ازونموقع معدمو داغون کرده..هرچی میخورم بالا میارم

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

من بعد اون پودر تو ۲۰ روز ۹ کیلو چاق شدم  ولی کاش نمیشدم  خودمو بدبخت کردم از اون روز ب بعد یه جاییم درد میکنه ...البته وزنمم برگشتا...همش کورتون خالصه نخورید

عزیزم پودرهای. چاقی همشون کورتونه و عوارض دارن

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...