2777
2789
عنوان

هدیه تولد پدربزرگ مادربزرگ

1711 بازدید | 21 پست

برادرشوهرا و خواهرشوهرم هرسه تا پسر دارن و فقط بچه من دختره یعنی یکی یدونس و خانواده شوهرم اینجور که نشون میدن خیلی دختردوستن

بعد از زایمانم اومدن خونه بابام کادوشونو بدن.انتظار یه تیکه طلا برا دخترم داشتن چون قبلش هی میگفتن چی بخرم واسه دخترم جشن بگیرم واسه دخترم ولی ۲۰۰تومن گذاشتن تو پاکت دادن دستم

قلبم از ناراحتی تیر میکشه.

آخه کادوی پدربزرگ برای دختر یکی یدونش اینه؟؟

الکی گفتن رفتیم گوشواره براش بخریم ۷۰۰تومن بوده پول نداشتیم ولی یه هفته بعد تولد بچم مادرشوهرم رفته تهران دو و پونصد خرید کرده واسه خودش

به نظرتون چجوری باشون رفتار کنم؟ب روشون بیارم یا نه

خیییییلی ناراحتم از رفتارشون هرکاری میکنم نمیتونم بیخیال بشم😔

سوگند به نامت که تو آرام منی👆🙏

بیخیال خودت رو ناراحت نکن از هیچ کس توقع نداشته باش خانواده شوهر من هم دارن و چیزی نمیدن تو مناسبتها و جالبه همش از شوهرمم پول میگیرن اما هیچی به بچه نمیدن نمیتونم زورشون کنم از بس فکر این چیزا رو کردم ارامش ندارم دیگه بیخیال شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه دادن

فک و فامیل ما برای تولد برادرم فقط یه بلوز اوردن

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیخیال خودت رو ناراحت نکن از هیچ کس توقع نداشته باش خانواده شوهر من هم دارن و چیزی نمیدن تو مناسبتها ...

هروقت بهش فکر میکنم اشکم راه میوفته

خیلی بد دلمو شکوندن

خوبه دادن فک و فامیل ما برای تولد برادرم فقط یه بلوز اوردن

همش میگفتم قراره برا دخترم طلا بیارن

خیلی جلو خانوادم کوچیک شدم😔

همش میگفتم قراره برا دخترم طلا بیارن خیلی جلو خانوادم کوچیک شدم😔

ببین اما باید به در بگی دیوار بشنوه

مثلا به کسی بگی که به گوش مادرشوهرت برسونه بهتره

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
ببین اما باید به در بگی دیوار بشنوه مثلا به کسی بگی که به گوش مادرشوهرت برسونه بهتره

میخوام بگم کسی برا دخترم طلا نخرید

خودم میخوام برم براش بخرم با اینکه میدونم از رو نمیرن

میخوام بگم کسی برا دخترم طلا نخرید خودم میخوام برم براش بخرم با اینکه میدونم از رو نمیرن

مامانت اینا چی دادن؟؟

خوبه

کاش میشد بگی۲۰۰تومن پول پوشک بچمم نمیشه

مامانت اینا چی دادن؟؟ خوبه کاش میشد بگی۲۰۰تومن پول پوشک بچمم نمیشه

واسم دوتا النگو خریدن سه میلیون

بابام هیچوقت برام کم نذاشته ولی اینا تو عروسیم هیچ کمکی ک بمون نکردن هیچی مثل غریبه ها حتی پنجاه تومنم کادو ندادن بمون

واسم دوتا النگو خریدن سه میلیون بابام هیچوقت برام کم نذاشته ولی اینا تو عروسیم هیچ کمکی ک بمون نکرد ...

خب همینکاررو بکن النگوهاتو بذار به دستت

بخواهرشوهرت اینانشون بده بگو اینو بابام هدیه زایمانم گرفته

به فامیلای شوهرت نشون بده

عزیزم خودتو ناراحت نکن . من هنوز نی نی نیاوردم ولی فک کنم خانواده شوهر منم همینن. از الان به همسرم گفتم جلوی خانوادم واقعا زشته خانوادت 100_200 پول پاکت کنن بیارن.... خودت باید جورشونو بکشی . قبول کرده. 

خانواده خودم برا به دنیا اومدن برادرزاده هام النگو گرفتن براشون. بعد پدر شوهرم وقتی بچه خواهر شوهرم نزدیک 1 سالش شد یه پلاک خیلی نازک گرفت !!! برا بچه های برادرشوهرم که پسر بودن که هیچی !! 100 تومن پول فک کنم !! 

ترک جان عزیز بتوان گفت / ترک یار عزیز نتوانیم
خب همینکاررو بکن النگوهاتو بذار به دستت بخواهرشوهرت اینانشون بده بگو اینو بابام هدیه زایمانم گرفته ...

بخدا از رو نمیرن

همش میگن پدرزن فلانی چی خریده واسه دومادش

پدرزن فلانی زمین داده دومادش ماشین داده دومادش خونه داده دومادش

اصلا نمیگن پدرشوهر فلانی چیکار کرده برا پسرش

وظیفه خانواده دختر میدونن همه چیزو

عزیزم خودتو ناراحت نکن . من هنوز نی نی نیاوردم ولی فک کنم خانواده شوهر منم همینن. از الان به همسرم گ ...

واقعا خجالت آوره ۲۰۰ تومن دادن به نوه.اونم دختر اونم یکی یدونه

هرکاری میکنم برام قابل هضم نیست همش دارم غصه میخورم