2777
2789

بچه هابهتون گفتم توتاپیکای قبلی ک باخواهرشوهرم دعوام شده حالاقراره ازخونمون ک پیش مادرشوهرمه دربیایم بریم شهری ک شوهرم کارمیکنه منم وسایلانوکلاعوض کردم فرش نومبل نو شوهرم میگ مبلامونوبفروشیم مستاجربشیم لازممون نمیشه میخادداغون بشه مبلامونم استیلن خیلی سنگینن نوهم هستن قبل عیدخریدم اصلاروشم ننشستم  حالابنظرتون بفروشمش بزاریم روپول پیش چون الان یه قرونم نداریم خونه بگیرم ولی دلم خیلی گرفته باکلی حسرت خونه ساختم نزاشتن زندگی کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من بفروش، چند وقت ديگه بهترشو ميخرى، در عوضش اعصابت راحت ميشه مستقل بشى

بخداخونموببینی خیلی تازه وترتمیزهستش بهتریناروخریدیم نورپردازی کردیم نزاشتن ک میترسمم ب شوهرم بگم ازرفتنم ناراحتم ک پشیمون بشه خدانگذره ازشون

بخداخونموببینی خیلی تازه وترتمیزهستش بهتریناروخریدیم نورپردازی کردیم نزاشتن ک میترسمم ب شوهرم بگم از ...

عيبى نداره

منم ٤ ماه پيش خونمونو فروختيم با مبل گنجه فرش كتابخونه ميز تلوزيون ميز ناهاخورى، چون ميخواستيم خونه زود به فروش بره، تمام وسايلام نو بودن حتى يه خط روشون نبود كلى هم براى خونه خرج كرده بوديم، شوهرم پول خونه زد به كارش كه خيلى هم بهتر شده اوضاعمون، در عوض اومدم نزديك خونه مامانم كه هم منطقه خوبيه هم به همه چى نزديكه، درسته مستاجريم ولى اصلا اهميت نداره برام

عيبى نداره منم ٤ ماه پيش خونمونو فروختيم با مبل گنجه فرش كتابخونه ميز تلوزيون ميز ناهاخورى، چون ميخ ...

عزیزم بازپولی دستتونوگرفته اخ من نمیدونم خونم ب فروش بره یانه مستاجربیادیانه توخونه