چند روز پیش دختر یکی از همسایه هامون رو برق گرفت بیچاره چند روز هم تو بیمارستان میمونه ولی دوام نمیاره و فوت میکنه اینقدر براش ناراحت شدم که خدا میدونه خدا به خانوادش به مادر گلش صبر بده خیلی سخته مرگ اولاد
خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞
نه عزیزم دلم خیلی سوخت از این موضوع رو دلم مونده بود گفت به شما بگید
مواظب گل دسته هاتون باشید درسته اون شاید یه تقدیر برای اون مادر بوده که دختر نازنینش از دنیا بره ولی شما مواظب بچه هاتون باشید این دختر کوچلو همش ده سالش بود تازه تولد ده سالگی گرفت
خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
من فقط جهت درد و دل گفتم که بدونید خطر هم در کمین مواظب گل دسته هاتون باشید یه عمر براشون زحمت میکشید جیگر آدم میسوزه که یهو از دستش بدی همش ده سالش بود
با باباش میرن بالا پشتمون کولر درست کنن که نمیدونم چی میشه که برق میگیره بیچاره رو الان اون بابا مگه خودش رو میبخشه به خاطر این کارش