بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام دوستان منم بلوبری استفاده کردم خوب جواب داد اما مثل ادیوس نبود من بلوبری اصلشو از مهاباد گرفتم ۹کیلو کم کردم اذیتم نشدم تقلبیش خیلی زیاده گول نخورید تا اینکه من اصلشو از مهاباد گرفتم شمارشو میزارم کسی خواست بگیره 09378310919
من تمام قرص ها رو مصرف کردم بلوبری، ایزی اسلیم، آدیوس ، جی سی ، کارسینیا ، گلوریا، تنوئید ،ونوستات اما زیاد نتیجه نگرفتم باید با مشاوره استفاده کرد تا نتیجه گرفت. خانم یزداندوست خیلی با حوصله منو راهنمایی کردن البته اصلا تلفن جواب نمی دن فقط تگلرام و واتس آپ و .... اما واقعا محصول اصل به من دادن و از همه نظر راهنمایی کردن 09307167748 خودتون اگر خواستید پیام بدید بهش
من بلوبری خوردم دروغ نگم اثر هم داشت 8 کیلو کم کردم قبلش هم قرص لاغری حتی بلوبری خورده بودم ولی اصلا اثر نداشت خیلی مهمه که حتما اصل باشه چون اگر نباشه اثری نمیزاره ولی باهش ورزشم میکردم مشاوره خیلی مهمه برای این قرصها من شمارش رو میزارم اگر خواستید تماس بگیرید واقعا راضی بودم 09034118222
منم از اینستا وبقیه پیج ها گرفتم تقلبی بود تا اینکه از همین سایت دوستان شماره مهاباد رو گذاشته بودن و از اونجا ادیوس گرفتم وواقعا اصل بود وخداروشکر خیلی راضی بودم بیشتر هم از این بابت که عوارض نداشت اصلا شمارش اینه ۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹