2777
2789

سلام دوستان من یکبار تاپیک زدم باز نمیشد تاپیکم من دو جلسه لیزر بیکینی رفتم و از مسئولش پرسیدم ایا باعث انتقال زگیل تناسلی میشه؟ خیلی با اطمینان گفتند نههههه و ما ضد عفونی میکنیم ولی الان تو نت دیدم که میشه و از منشی دکتر زنانم هم پرسیدم و گفتند میشه خیلی ترسیدم از یه طرفی هم حتما میخوام برم چون واقعا موهامو خیلی کمتر کرده و به تیغ و موبر حساسیت دارم حالا میخوام بدونم سری یکبار مصرفش رو از کجا میتونم بخرم و ایا کسی لوازم یکبار مصرفش رو خریده؟؟؟ ممنونم دوستان

دنیای من شوهرم پسرم دخترم خدایاا مرسییی   
سلام دوستان من یکبار تاپیک زدم باز نمیشد تاپیکم من دو جلسه لیزر بیکینی رفتم و از مسئولش پرسیدم ایا ب ...

سر لبزر که دیگه یه بار مصرف نداره.یعنی ندیدم ولی صد عفونی میکنن خوب یه جای تمیز برو .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر لبزر که دیگه یه بار مصرف نداره.یعنی ندیدم ولی صد عفونی میکنن خوب یه جای تمیز برو .

جاش به ظاهر تمیزه و میگند که ضد عفونی میکنند  ولی من شنیدم سری یکبار مصرف داره میخوام بخرم چون زگیل تناسلی شوخی بردار نیست واقعا نگرانم عزیزم

عزیزم اگه واقعا ضد عفونی کنن منتقل نمیشه,در ضمن بعضی از دستگاههای لیزر اصلا سری یکبارمصرف ندارن که ب ...

ای بابا کاش داشتند  وای من نمیدونم واقعا ضدعفونی میکنند یا نه؟ خودشون میگند اره ولی واقعا ضد عفونی ویروس زگیل رو از بین میبره؟ مرسی عزیزم

زگیل خطر داره مگه 😆خالم دوبار گرفت لیزر کرد رفت.

باعث سرطان رحم میشه و ویروسش تا اخر عمر تو بدن میمونه و همسر ادمم مبتلا میشه بالاخره دردسر داره خیلییی

به هر حال نگران نباش,من خودم تو مطب با لیزر هم کار میکنم و با محلول ضد عفونی کننده وسایل همیشه ضد عف ...

مرسی عزیزم البته شما هم با وجدانی همه اینجوری نیستن