2777
2789
عنوان

لنز طبی

224 بازدید | 12 پست

سلام خانومهای که از لنز طبی استفاده میکنید آیا وقتی لنز میخرید لنز تون لیبل داره اخه من دیروز یه لنز گرفتم دیدم لیبلش خورده 2017 که با ماژیک کرده بودا 2018 بعد اون خانومی که فروشنده بوده لیبل رو از رو لنز کنده زده تو دفتر مشتری ها جلوی اسمم حالا امروز میخام برم پس بدم 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا معلوم نیست چیه روش نزده فقط روی جعبه مایع شستشوش زده کانتکت

عزیزم ته دلتو خالی نمیکنم 

اما لنزو همیشه از جای مطمئن بخرید 

خیلی از لنزایی ک حتی تو چشم پزشکیا هم میدن کره ای و بدرد نخوره 

هر جا لنز میخرید موظفه طرف شیششو بده تا شما باز کنید تا ببینید چه مارک لنزیه 

من خودم چند سالع لنز طبی استفاده میکنم هر جا میرم مارکشو میپرسم موقع تحویلم اگر شیشه هاشو نده خودم باز کنم لنزو تحویل نمیگیرم چون هیچ حقی ندارن ک مارکو ازت قایم کنن

چند گرفتی لنزو ؟ 

😘واسم صلوات بفرستید😘
عزیزم ته دلتو خالی نمیکنم  اما لنزو همیشه از جای مطمئن بخرید  خیلی از لنزایی ک حتی تو چش ...

از تهرانپارس جای مطمءن میگرفتم پیش یه دکتر فوق العاده ولی نگو اون دکتر از اونجا رفته و کادر جدید اومده من نمی دانستم دیروز هم همسرم رفته بود گرفته بود و بهم گفته بود لیبلش تاریخش عوض شده بود حالت حتما میبرم پس میدم 

از تهرانپارس جای مطمءن میگرفتم پیش یه دکتر فوق العاده ولی نگو اون دکتر از اونجا رفته و کادر جدید اوم ...

ببر بهش بگو شیشه لنزمو میخوام مطبقت کن با نمره چشمت و حتما تاریخشو نگاه کن زیر بار نرفتن تهدیدشون کن به شکایت ک پولتو پس بدن

😘واسم صلوات بفرستید😘
این لتز فصلیه ؟ یا سالانه ؟  به سوال کارتن نداشت ؟  اصولا یا شیشه ایه یا این پک ها داخر ...

سالانه اس نه لنز ها جعبه نداشت اصلا 

این لتز فصلیه ؟ یا سالانه ؟  به سوال کارتن نداشت ؟  اصولا یا شیشه ایه یا این پک ها داخر ...

اون یکی عکس هم مایع شستشو هست

سلام دوست عزیز من چندین ساله که لنز مصرف میکنم و از جاهای مختلفی خرید کردم که متاسفانه توی این صنف کلک و حقه زیاده ولی نسبت به اطلاعاتی که دارم لنز شما 100% فصلی هست چون لنزهای سالانه فقط تو شیشه هست . و متاسفانه سرتون کلاه گذاشته ولی مایع لنزتون خیلی خوبه. البته منم 4 سال پیش لنز زدن و که شروع کردم کلی گول خوردم   تا آدم منصفش و پیدا کردم.