2821
2789
عنوان

درد زایمان

243 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من هفته 38 هستم از دیشب زیر شکمم درد گرفت ولی از امروز صبح دردم هر 1 ساعت شد تا الان واژن و لگنمم درد میکنه سردرد و حالت تهوع هم دارم بعد احساس میکنم شکمم بعضی اوقات سفت میشه.... میخواستم بدونم اینا علائم زایمانه؟

من نمیدونم تجربه ندارم فعلا اخی ای جان نی نی داره میاد🌷🌷🌷🌷🌷🌷😍😍😍😍😍😍😍

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره عزیزم

ایشالله ک سالمو سلامت بیاد بغلت

منم دعا کن لطفا😢

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

بله ولی ممکنه کاذب هم باشه.یه دوش آب گرم بگیر و استراحت کن و فاصله سفت شدنا  و طول مدت سفت شدن ها رو یاداشت کن ببین مرتبه یا نه.

من دو تا زایمان داشتم آخرش آرزو بدل موندم که طبیعی دردا بیاد دوتاشون با آمپول فشار راضی شدن تشریف بیارن😂

بله ولی ممکنه کاذب هم باشه.یه دوش آب گرم بگیر و استراحت کن و فاصله سفت شدنا  و طول مدت سفت شدن ...

آخی

سخت نبود با آمپول؟ 

برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭
آخی سخت نبود با آمپول؟ 

خیلی سخت بود ولی هر چی بود به خیر و خوشی تموم شد

اولی سخت تر بود14ساعت  ولی دومی خیلی زمان دردم کوتاه بود حدود 45دقیقه اونقد سریع وقتی سرش اومد  هیچ دکتری بالا سرم نبود خودم بودم و شوهرم 😁 

خیلی سخت بود ولی هر چی بود به خیر و خوشی تموم شد اولی سخت تر بود14ساعت  ولی دومی خیلی زمان درد ...

دعا کنید برای منم راحت باشه

برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭