2821
2789
عنوان

موعد پریمه

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 26 پست
منم یک هفته بعد تخمک گذاریم از بتا دادم منفی بود همون یک دهم...منم امیدی ندارم...ینی میشه بتام رفته ...

اون موقع ک خیلی زود بوده . سینه درد داری؟

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
منم یک هفته بعد تخمک گذاریم از بتا دادم منفی بود همون یک دهم...منم امیدی ندارم...ینی میشه بتام رفته ...

من سر حاملگی همین نی نیم که اسمونی شد سینه هام عجیب درد میکردن مخصوصا نوکش . از رو همین فهمیدم باردارم ولی الان یه مقدار کمی سینه هام از بغل درد میگیره مخصوصا وقتی فشار میدم 

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من سر حاملگی همین نی نیم که اسمونی شد سینه هام عجیب درد میکردن مخصوصا نوکش . از رو همین فهمیدم باردا ...

منم سینه درد دارم عزیزم و نوکش خیلی حساس شده 

خدایااا… گاهی نگاهی💔
منم سینه درد دارم عزیزم و نوکش خیلی حساس شده 

پس قطعا بارداری . مال من خیلی دردش کمه و اصلا امکان نداره باردار باشم

پس قطعا بارداری . مال من خیلی دردش کمه و اصلا امکان نداره باردار باشم

همین الان پریود شدم عزیزم😭خیلی ناراحتم...شوهر طفلیم چقد امید داشت...

خدایااا… گاهی نگاهی💔
همین الان پریود شدم عزیزم😭خیلی ناراحتم...شوهر طفلیم چقد امید داشت...

الهی دورت بگردم دعا کن منم سریع بشم حوصله امپول ندارم

خدایا تازه پسرم شش ماهشه اصلا دوست ندارم دیگه بچه بیارم اگه باشم باید چیکار کنم که بندازمش

اخه دختر خوب تو همین سایت چن نفرن ک ارزوی مادر شدن دارن ناشکری نکن چرا بندازیش؟اگرم باردار بودی هیچوقت ب این قضیه فک نکن...خاهر خودم وقتی بچه اش شیرخار بوده حامله میشه قرص میخوره بچه رو میندازه الان ک بچه اش ده سالشه هنوز نتونسته باردار بشه دیگه پس هرچی از طرف خدا میاد ب فال نیک بگیر خودشم تواناییشو بهت میده

خدایااا… گاهی نگاهی💔