2821
2789
عنوان

دو نفریم هفته ای یه مرغ میخوریم زیاده مصرف گوشتمون

| مشاهده متن کامل بحث + 4190 بازدید | 95 پست

اگه گوشت و ماهی و میگو و اینا ندارین

نه، یه خانوم میانگین هفته ای 500 تا 700 گرم و یه اقا 700 تا یک کیلوگرم مرغ پخته در هفته نیازشه.. حالا اینکه خام وزن بیشتری داره و استخواناشم هست حساب کن

ممکنه که خدا ما رو از نصف آدمایی که فکر میکنن دارن کار خدا رو انجام میدن، نجات بده!؟ (دین وینچستر؛ سوپرنچرال)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من باشه استفاده میکنم دونفریم بچه دوساله دارم

هم تو خورشت میزنم مث قیمه و قورمه سبزی ک بیشتر میبره ریز میکنم متبقی با استخوان هاش هاش داخل سوپ

و مرغ خودشم غذا استفاده میکنم یک مرغ گاهی

کلا چهار تیکه

چون شام درست میکنم ناهار برای فردا همسرمم هست

بقیه مرغ بال گردن هم برای سوپ استفاده میکنم

گوشت قرمز و چرخ کرده هم باشه تقسیم میشه

ولی برای خود خورشت مرغ ۴تیکه هفتگی دارم معمولا میزنم یعنی

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

بستگی داره

من شوهرم و خانوادش اعتقادی به برنجو نون اینا ندارن گوشت و مرغ خالی و غذا میدونن خیییلی مصرف بالاس

ولی اگر برنجی و نونی هم بخورن همینقد هفته ای یکی بسه

هفته ای یه مرغ خیلیه از نظر من

مگه اینکه هر روز مرغ بخورید!

بالاخره گوشت خورشتی و گوشت چرخی و غذای نونی هم هست دیگه

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

۳نفریم دوهفته یدونه

من دختریم ک محبت پدر ندیده😔چون مادرش باید خرج خونه میداد و کار میکرد و هیج وقت خونه نبود محبت مادرم ندیده😔من دختریم ک ۳ساله داداششو ندیده حتی صداشم نشنیده ولی چون اون خوشبخته حوشحالم🙂من دختریم ک با این ک عاشق خواهرمم ولی سالی ۴بار ب زور میبینمش😔من دختریم ک بچگی نکردم چون ۱۱سالگی عقد کردم😔من دختریم ک ۱۵سالگی مادر شدم😍من دختریم ک ۱۵روز بعد زایمانش فهمید شوهرش بهش خیانت میکنه😭من مادریم ک بخاطر دخترم ۵ساله خیانت شوهرشو ب روی خودش نمیره چون نمیخواد دخترشم محبت پدر نمبینه کسی نباشه ک تو اوج نا امیدی پشتش باشه🥺نبودن پدر میتونه خیلی ضربه ها ب بچه بزنه دختر و پسرم نداره نبود مادرم ک فکر کردن بهشم سخته خدایا همه فرزندان دنیارو زیر سایه پدر مادرشون بزرگ کن بگو آمیییین🤲                                                               لطفا چیزی درمورد امضام نپرسین ممنون❤️😘

۶نفریم بعضی وقتا مهمونم داریم ماهی ۱۲تا مرغ ۳کیلو گوشت گاهی وقتا ماهی هم میخریم یا کله پاچه و جگروکوبیده چون ما بچه هامون بد غذان بیشتر برنج و مرغ و گوشت اینا درست میکنیم

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .
میشه بگی چه غذاهایی میخورید ،

عدس پلو

لوبیا پلو

قیمه و قرمه بدون گوشت

ابگوشت بدون گوشت

املت

کوکو ها

کلم پلو بی گوشت

گاهی الویه یا سالاد ماکارانی

ماکارانی

عدسی

خوراک لوبیا