2777
2789

بچم حدود ٧٠ روزشه 

از صبح تا شب گريه ميكنه بايد راه ببرمش

شيرخشك ar مي خوره 

دارم ميميرم از بي خوابي و خستگي

نمي دونم چي كار كنم

لطفا براي سلامتي و عاقبت به خيري بچه هام دعا كنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻

وای یاد بچه خودم افتادم خیلی سخت بود واقعا خدابهت صبر بده واینکه تحمل کن تا4ماهگیش خوب میشه ،  گریپ میکسچر خارجی عالیه ،البته من از عوارضش ترسیدم واستفاده نکردم ولی دیدم 1نوزادبیقرارو نا آرومو که باهاش آروم شد خیلی،من فقط قطره کولیکز پدی لاکت واهورا نی نی دادم یکم بهترشد

اونی که میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یاپارتیش والاااا😕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر منم کولیک داشت. همش زور میزد.ولی گریه و بیقراری نمیکرد. دکتر گف بچه های کولیکی رو فقط باید راه ب ...

اين از ٤٠ روزگي شروع شد

رانيتيدين مي خوره

كوليكز من گرفتم گفتن خوب نيست ندادم

وای یاد بچه خودم افتادم خیلی سخت بود واقعا خدابهت صبر بده واینکه تحمل کن تا4ماهگیش خوب میشه ،   ...

واقعا سخته آخه من يه بچه ديگه هم دارم

اين از ٤٠ روزگي شروع شد رانيتيدين مي خوره كوليكز من گرفتم گفتن خوب نيست ندادم

چرا خوب نباشه؟ من ک نشنیدم خوب نباشه. دکتر‌پسرم بش رانیتیدین داد واسه رفلاکسش. واسه کولیکشم ی قطره داد فک کنم اسمش دایمتون بود. دیدم اثر نداره کولیکز خریدم. اونو دکتر یکی از آشناهامون واسه بچشون تجویز کرده یود منم خریدم دادم

۲تا شیشه خریدم ک یکیش اصلا استفاده نشد. با همون ی شیشه خوبه خوب شد

البته من از ۵صب تا۸ صب فقط راش میبردم. چون خیلس زور میزد. رو دستم مینداختمش و راش میبردم

چرا خوب نباشه؟ من ک نشنیدم خوب نباشه. دکتر‌پسرم بش رانیتیدین داد واسه رفلاکسش. واسه کولیکشم ی قطره د ...

من از ٢٤ ساعت ٢٠ ساعت دارم راه ميبرمش

پسر من کولیک شدید داشت.همش باید سر پا می دویدیم تا آروم بشه.از شدت کولیکش شیر نمی خورد سشوار روشن می کردم با صداش آروم میشد و شیر می خورد.

محصولات گاوی تونو یه هفته قطع کن ببین خوب میشه.شیر وماست وبیسکوییت وگوشت گاوی و...

پسر من کولیک شدید داشت.همش باید سر پا می دویدیم تا آروم بشه.از شدت کولیکش شیر نمی خورد سشوار روشن می ...

شيرخشك مي خوره