2777
2789
عنوان

چطوری آشتیشون بدم

65 بازدید | 4 پست

مامانم و داداشم و بابام باهم قهر کردن دیشب سر اینکه یه مسافرتی میخاستیم بریم که به کار داداشمم کمک کنیم مامانمم همه وسایلو جمع کرده بود منم جمع کرده بودم شب میخاستیم راه بیوفتیم بابام خوابید منم تو گوشی بودم خوابم برد مامانمم داشت بقیه وسایلو جمع میکرد تموم ک شد صدای من زد من تنبلیم اومد پاشم یکم دیر تر پاشدم دیگه رفت صدای بابام زد بابامم گفت تو برو با پسرت منم وسایلا رو میارم بعدا مامانمم گفت تو نمیدونی چی به چیه خودم باید بیارم بابام هم پا نشد داداشمم گفت لازم نکرده بیاین کار منه به شما ربطی نداره مامانمم عصبانی شد ب بابام گف همون اول بگو نمیخای بری فلون فلون شده و...پا شد هر چی جمع کرده بود از تو ساکا ریخت بیرون برد گذاشت سر جاش بعدم گرفت خوابید داداشمم رفت 

الان سر ناهار هیچکی حرف نمیزد هر کی جدا جدا اومدن خوردن رفتن 

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

کاش یروز بدون دعوا زندگی کنیم محاله

خونه مام همیشه دعواس ولی هیچوقت قهر نیس همیشه سر و صدای اینجوری عادت ندارم

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیکتو یدقه باز کنبعد ببند

بیخیال عزیزم میخان سر ی چیز چرت دعوا کنن