2777
2789
عنوان

تو عروسیتون بابت چی حرص خوردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1750 بازدید | 95 پست
مادرشوهرم نمیذاشت برای حنابندون ماشینو گل بزنیم و برای من دسته گل طبیعی بگیریم.چقدر سر این گریه کردم ...

البته تو خود مراسم شب عروسے سراین عصبانی بودم که تو آتلیه پری شدم و اصلا نتونستم خوب برقصم

رقص عروسیم خیلی مزخرف بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرشوهر بزرگم و دخترش ديوانه ام كردن سر هرچيزي دعوا ميكردن و اعصاب خورد ميكردن اعصاب همه رو ها من و بيشتر 

بعدم شوهرم ، پدر مادر و خواهر كوچيك خودشونو 

اعصاب همه رو به هم ريختن حتي تو خود عروسي هم دست از ابروريزي بر نداشتن

من نمی دونستم برا حنابندون ماشین گل می زنن چرا نمی ذاشتن؟

حتی برای عقدکنونم میزنن

به پسرش میگفت حنابندون مهم نیستش که..الکی پولاتو دور نریز جمع کن از همین الان یاد بگیر پس اندازو

بابامم گفت همه ی زحمتا و هزینه های حنابندون بامنه یه ماشین نمیتونی یعنی واسه دل زنت گل بزنی؟

گفت اگه اهمیت حنابندون واسه شما اینقدره واسه ما عروسی خیلی کمتره اصلا خونوادگی شرکت نمیکنیم😂

اه ارایشم خیلی بد بود کلا من هرچی گفته بودم برعکسشو انجام داده بود ولی اون موقع اصلا به خیالم نیومد فقط رقصیدم شانس اوردم توعکسا بازبهتر افتاده ولی همه میگفتن چرا اینجوریت کرده

خاطرت مونده؟ خیلیا میگن فراموش میشه

اره بعده هشت سال هنوز یادمه و هر عروسی میرم یادم میاد دوباره حرص میخورم.

اها یه چیز دیگم این که لباس عروسم خودم انتخاب نکردم،چون جمعه رفتیم همه جا تعطیل بود،فرداشم عروسی بود،بعد رفتیم خونه ی یه بنده خدایی ،کلا یه دوسه لباسش مونده بود،همرو کرایه داده بود،دیگه همونو گرفتم پوشیدم،نه پفی نه چیزی،بنداشم گشاد بود هی می افتاد پایین،باید همش درستش میکردم

آهان..من قرار بود لباس عروس معمولی که انتخاب کرده بودمو برام آستین بزنن.اندازه هامو گرفتن و گفتن لازم نیست بیای پرو میاریم آرایشگاه

آوردن آرایشگاه حلقه آستیناش تنگ شده بود اصلا نمیشد باهاش رقصید.دوماد و فیلم بردار اونور منتظر منم لخت نشستم منتظرم آستینارو برام بشکافن..