2777
2789

امروز واکسن ۴ ماهگیشو زدم. وزن تولدش ۳۵۰۰ و وزن الان ۶۶۰۰

طبق نمودار باید ۷ ک میبود. الان ۱۰ روزه شبا ساعتی ۱ بار بیدار میشه شیر میخوره. ب نظرتون شیرم واسش کافی نیس؟

طول روزم آنچنان شیری نمیخوره.مجبورم تا چرتش میگیره بش شیر بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب رشدش کم شده. نمیتونه جبران کنه. ب مرور زمان خیلی از وزن نرمالش میاد پایین. ماه دگ باید ۷.۵ باشه. ...

مشخص نمیکنه که

پسر من وزن زمان تولدشون 2890بود وزن یکسالگیشون 9وخورده ای 

وزن الانشون که 7سالشون هست 24یا25هست 

یک دوره توهمون6ماهگی رشدقدیشون باتوجه به نمودارکم بود اما ماههای بعد جبران شد اومدبالاترازخط

ذهن خودت درگیر اینهانکن تلاش ومراقبت دقیق ومادرانه ات انجام بده 

خواهرمن اینقدرحساس بود وحرص میخورد همین رفتارهاش به دختر منتقل شده بود بااینکه وزن تولدش 3800بودبعدش اصلا رشدخوبی نکرد چون خیلی سرغذاخوردن نخوردن و.. دقیق بودوحرص میخورد 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
خب رشدش کم شده. نمیتونه جبران کنه. ب مرور زمان خیلی از وزن نرمالش میاد پایین. ماه دگ باید ۷.۵ باشه. ...

خودتو درگیر وزن بچه نکن من روانی شدم سر دخترم😣😣

الان ۴سالشه ظریف و قد بلنده.دکتر میگه کمبود وزن نداره اما چون قد بلنده لاغر نشون میده. 

هر کاری بگید کردم هرچی مولتی و تقویتی و مکمل و شیر و تغذیه مقوی و گرون بود دادم بهش اما فایده نداشت.آخر من موندم با یه اعصاب ضعیف.

پسر شما وزنش خوبه نگران نباش.

انشالله خوب میشه.

امیدوارم فقط گرسنه نمونه با شیر من

ببین مگه معده بچه چقدره خیلی کوچولو 

سرساعاتی که بایدشیربدی بهش بده نگران هم نباش 

فرنی وحریره هم که ازماه بعدمیتونیبدی بعضی ها زودترهم میدن 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود