2777
2789
عنوان

به بهانه تایپیک خانم دکتر

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 41 پست
عزیزم الان به شما هم گیر میدن که اشتباه نوشتی .تاپیک...کجای کاری☹

دقیقا ،گیر بدم یا هنوز زوده؟😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخخ کارآگاهان پوآرو و مارپل کشف کردند که استارترش دکتر نیست

استارترش همین جا نظاره گر من و شماس،😁

تایپک مادر مهرو_ قصد#  

ممنون😬

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

اگه با گوشی باشه بهش حق میدم من کیبورد گوشیم بعضی وقتا کلمه جایگزین میزاره مثلا یه کلمه رو تو تایپ اشتباه مینویسم وقتی فاصله میندازم  خودش به جای کلمه ای که اشتباه نوشتم و متوجه نشدم که اشتباهه یه کلمه درست که شبیه یا خود همون کلمه مورد نظرمه(درستشو) میزاره 

ترم ١ ارشد مدير گروهمون كه دكترا داشت اومد سر يكي از كلاسهاچون ظاهزا استاد اون كلاس استاد دكتراش بود و بهش ارادت داشت

بعد نت برميداشت ...

جلسه بعد فهميديم كه استاد خيلي سختگير دست به دامن مدير گروه شديم بابت نت برداريهاش

گفت پاكنويس ميكنم ميدم انتشارات برين بگيرين

خلاصه كنم ما جزوه رو گرفتيم بحدي غلط املايي داشت كه من كلا نظرم نسبت به اون خانوم دكتر عوض شد

اما خب نبايد اينجوري باشه قضاوت خوب نيست😃

خواستم بگم بله خانوم دكتر املا ضعيف ديدم چيز عجيبي نيست

توهرقشری باهردرجه سوادی ممکنه غلط املایی درنوشتن باشه 

نصف موارد پست اون خانم مسخره کردن غلط املایی هابود ‌اونم توشرایطی که گمان کنیم حقیقت داشته باشه وعصبانی بوه ایطورنوشته اگه دوست دارید شادباشید بخندید انرژی  بدید بگردیدجاشوپیداکنید تایپیک  مورد نظر راپیداکنید یا تایپیک جدید بزنید درحدیک بانوایرانی نیست ایقد مضحک شخصیت باشه واقعا از وقار بدوره ...البته بلانسبت بعضی هاکه خانم هستند .

توهرقشری باهردرجه سوادی ممکنه غلط املایی درنوشتن باشه  نصف موارد پست اون خانم مسخره کردن غلط ا ...

بله متاسفانه كلا تو هر تاپيكي وارد ميشه جمع زيادي هستن كه هي متلك ميندازن از اول و مسخره ميكنن

من بيشتر از همه اون بيفراريشون با خب خب گفتن رو اعصابمه😀