2777
2789
عنوان

به بهانه تایپیک خانم دکتر

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 41 پست
ترم ١ ارشد مدير گروهمون كه دكترا داشت اومد سر يكي از كلاسهاچون ظاهزا استاد اون كلاس استاد دكترا ...

آره غلط املایی امکانش هست . ولی در حد اینکه قسط رو بنویسه قصد، محاله!!

نفوس حق النفس میدهند...
بله متاسفانه كلا تو هر تاپيكي وارد ميشه جمع زيادي هستن كه هي متلك ميندازن از اول و مسخره ميكنن ...

اینا اون دسته افرادین که فکرمیکنند چون دردنیای مجازی هستندمیتونند ذات واقعیشون ونشون بدن واقعا زشته ادم همچین شخصیتی داشته باشه اون ازخب گفتن هااون ازمتلک زدنها یک چیز دیگه هم هست طرف داره دردل میکنه همون لحظه نظر مخالف دادن ها شروع میشه .‌.بی مقدمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره غلط املایی امکانش هست . ولی در حد اینکه قسط رو بنویسه قصد، محاله!!

مايه مباهات رو بنويسن مايع مباهات چي؟

تفسير رو بنويسن تقصير چي؟

سفلي رو بنويسن صفلا ...

اووو اينقد غلط داشت نميشد تمركز كني رو متن

مايه مباهات رو بنويسن مايع مباهات چي؟ نقصير رو بنويسن تقصير چي؟ سفلي رو بنويسن صفلا ... اووو اينق ...

عجب اعجوبه ای بوده😐😀

ولی این استارتر به احتمال نود و نه درصد داشت خیال پردازی میکرد و سوتی هم داد. پستش توی همین تاپیک رو بخون😐😏

نفوس حق النفس میدهند...
عجب اعجوبه ای بوده😐😀 ولی این استارتر به احتمال نود و نه درصد داشت خیال پردازی میکرد و سوتی هم داد ...

ممكنه

ميدوني خورشيد وقتي ميبينم كسي داره ضايع ميشه يا نه تهمت داره ميخوره خيلي اذيت ميشم و بيشتر ازينكه از كسي كه دروغش مثلا رو شده نازاحت شم ازوني كه پته رو آب ميريزه نازاحت ميشم

يه حس بديه متوجهي؟🙈

ممكنه ميدوني خورشيد وقتي ميبينم كسي داره ضايع ميشه يا نه تهمت داره ميخوره خيلي اذيت ميشم و بيشتر از ...

تهمت آره. ولی من از ضایع شدن آدم دروغگو و خالی بند، هرگز ناراحت نمیشم!😉

نفوس حق النفس میدهند...
توهرقشری باهردرجه سوادی ممکنه غلط املایی درنوشتن باشه  نصف موارد پست اون خانم مسخره کردن غلط ا ...

من با حرفاتون كه نشوندهنده شعورو شخصيتتون هستش كاااملا موافقم😍 ولي ابجي گلم انصااافا تاپيكي ك ادم براش وقت ميذاره حالا اگه سركاري هم هست ي كم طبيعي تر باشه وااقعا از قصدو قسط اين خانوم بگذريم البته من فقط تصورم رو از ي پزشك عرض ميكنم اين خانوم ي جا گفت هرجور عشقته!!!!😲😲 يا لحن صحبت كردنشون ب هيييچ عنوان مطابقت نداره با محيط كاري ك ميگن!! و اينكه من اولين تاپيك ايشون رو خوندم از بچگي دچار عقده حقارت بودن بخاطر توهين هايي ك برادراشون ميكردن!! ك ميتونه دليل قانع كننده اي باشه براي تخليه فانتزيهاي دست نيافتني حداقل براي ايشون.. دوست خوبم شايد واقعا اين خانوم يك پزشك باشن اما در اون صورت متاسفم براي كشورم كه هيچ چيز و هيچ كس سر جاي خودش نيست.. از اون خانوم عذرخواهي ميكنم ولي واااقعااا هرررگز اون لحن حرف زدن و اون الفاظ و اون دغده ها و اونهمه تايم خالي برازنده فرد تحصيلكرده اي ك يكي از مقدس ترين شغل هارو داره نيست واااقعااا نميتونم ي دكتر خانوم رو توي ذهنم تصور كنم ك بگه هرجور عشقته!!!!

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

خداعاقبت همه مارو بخیر کنه ولی این شخصیت ادمهاست که القاب وشغل هارویدک میکشه این نظرمن است توهرشغلی هم انسان شریف است هم برعکسش اگرغیراین بودجامعه ماگلستان میشد .

نی نی یارعزیزلطفاپست من روبخون.

این به ظاهرخانم که فک کنم می خوادهمه رابه اسلام بدبین کنه ده تاتاپیک داره. همه فحش به سرتاپای کاربرا

1شکایت ازمادروخواهر

شوهراکثرکاربرابه تاپیک خاله زنکی شاکی اند

2توهین به مادروپدرشوهر

3بی عاطفگی به زن بیوه چون نمی تونه تاکتیک داشته باشه خودش باجاریش مهربان باشه اماتکی کافی شاپ ورستوران  قراربزاره ازشوهرش دورباشه فرهنگ کافی شاپ نداره.

تمام تاپیکهاعدم سلامته. حتماراجع به جنون مذهبی شنیدین.

به برادرشوهرش بجای فوت کردمی گه مرد.مرگ فقط برای مردم نیست اگه توجای جاریت بودی واوشوهرخوب می کردچی؟یک لحظه فک کن. بعدپرتت می کردیکطرف...فکرمی کنی اینهمه جاری که جاری خودشونوصمیمانه دربرمی گیرن شوهرشون زن میگیره؟نه جانم اینهافقط درفرهنگ شماست.سالهاپیش بازن عفیف مطلقه ناچاربه طلاق شده همین کارراکردن الان بچه هاشون مطلقه اندخودشون علیل شدن

قضیه اینه به قول حافظ به خدااعتقادندارین.

خیلی براش نوشتن توخودت دعواداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

استفاده ازجمله بد مریخ زندگی می کنی؟خوابت میاد حرفتونمی فهمی...

جملاتی آلوده

دراین تاپیک  دیگران جاهل دونسته وبه افرادباشخصیت ترازخودش بیجاکردی وغلط کردی و...

درعوض اینکه به کسی می گه ازمریخ آمدی میگم توازچه محیطی اومدی که عقده داری

درمورداینکه به کسی گفتی خوابت میادبگم بهترازتوست که پای...

تونماینده اسلام نیستی دین روبدنام نکن

اگه توی تهران زندگی می کنی ادمها بی ادبی مثل تورواخراج می کنن یکروز بخاطراینکه به همه می پری  تسویه ات می کنن

ازادبت معلومه معلومات نداری

به جاریت هم حسودی می کنی

احساس هم ندیدی برای این  محبت نمی تونی به حنایی می گی حنایی خانم. چون جان بلدنیستی.

تاپیک می ذاری هرکس نظرش فرق داشته باشه بد میگی

یادت باشه تمام افرادتوی تاپیک فهیمترازتواند

امامان عاشق امتشون هستن
صحبتهای دکترهلاکویی رادانلودکن گوش کن
برودراینستاگرام پیج اندیشه فولادوند وبقیه هنرمندان تذهیب کارها معرق کارهارا ببین همه چقدربهترند
بعدگوشاتوتیزکنکی بهت توهین کرده
خیالت راحت کسی تورانمی بینه.
پدرمادرهاروببین توخیابون سالخورده اند99درصداگه بچه تندروداشته باشن عاق می کنند من خودم خواستم باحجاب باشم برای این غصه می خورم.
کسی می گفت مریضی عفونیش رادکترمحرزنجات داده اسمش  روتوی نت پیداکن اسم رکسانامصلحی روکه زیست شناس آمریکاست اسم مریم میزاخانی و...
من وتوچه کاری برای آدماکردیم؟
اکثرآدمهاهزینه گزاف می کنن دختراشون اونجوری شن
اگه هم بی حجابن مثل خانواده هاشون... اماصدبرابرما ساده اندومودب.واقعافکرمی کنی این بافرهنگهاهم باجاریشون اینطوری تا می کنن.حالامی فهمی امت رسول خداکیه...
بروروانپزشک
دوستانه میگم
بگو فکرمی کنی مرگ مال دیگرانه
من که سالهاس کارمندم شغل دارم ازتنهایی می ترسم وای به حال توچند تابچه...
مردبدبده مردخوب خوب
اگه بدی کنی  از جای دیگه می خوری